Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Рожеві окуляри. Нові форми мадридського «Реалу»

Рожеві окуляри. Нові форми мадридського «Реалу»

Вершкові презентували два нових комплекти форми на наступний ігровий сезон

Автор — Gedeonus
3 июня 2014, 00:58
10

Коли мова йде про домашні форми Мадриду, з епітетів можна виділити хібащо «традиційний», «простий», «класичний» і словосполучення «нічого зайвого». Так було завжди (так-так, і навіть у лихі дев’яності, здебільшого). Максимум, що дизайнери наважуються додати до форми, то це зовсім непомітне вкраплення іншого кольору, що не зіпсує картини, а, можливо, навіть поліпшить її. У цьому році маємо саме таку ситуацію. Отже, зустрічайте.

Ви можете навіть не помітити нічого цікавого. Ну, окей, мовляв, комірець, як у «Мілана». Чорні адидасосмуги. Та й все. Проте малесенькі вкраплення рожевого з обох боків форми додають формі кольору, як і смуга трохи більша за розміром на спині, над якою написано «Реал Мадрид» і намальована зірка.

Щоб ви розуміли, рожевий колір тут не просто так. Головне – не лякайтесь дуже.

Бо виїзна форма вершкових саме рожева. All-pink.

У мене є хоча б три причини не панікувати:

  • КОЛЬОРИ. «Реал» от уже декілька років експериментує з виїзною і третьою формами. Ми могли бачити червоний, зелений, синій, помаранчевий та чорний комплекти (якщо щось забув – пишіть). Рано чи пізно дизайнери прийшли б до рожевого, і краще все ж таки раніше, ніж потім, коли мені буде тридцять і я буду консерватором;
  • КОМІРЕЦЬ. Так, комірець тут такий самий, що й і в хоумкіті. Але це не відміняє того, що він класнючий;
  • ДОСВІД. Декілька сезонів тому туринський «Ювентус» презентував рожеву виїзну форму. Тоді на це дивилися з подивом, але зараз люди більш тверезо сприймуть даний крок. Крок, безумовно, сміливий, проте чи зможе соціум адекватно до цього віднестися? Ще те питання.

От такими формами «Реал» бде зустрічати перший сезон Деціми. А що ви ждумаєте з цього приводу?

 

З вами були Gedeonus та блоґ «Футбольна форма»

Сміливості й натхнення. 

Другие посты блога

Все посты