Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/NB і порожнеча. Яку форму насправді отримає “Динамо” від New Balance

NB і порожнеча. Яку форму насправді отримає “Динамо” від New Balance

“Футбольна форма” розвіює рожеві мрії.

Автор — Gedeonus
16 января 2018, 11:55
20
NB і порожнеча. Яку форму насправді отримає “Динамо” від New Balance

Зміну виробника форми київського клубу загал сприйняв переможно — і це можна зрозуміти. Після багатьох років трьохсмужного диктату здається, що навіть у Блохіна у фіналі з “Баварією” на спині номер був нанесений шрифтом Adidas Euro 2008 — і зараз, коли це нарешті зміниться, хочеться всього й одразу. І щоб форма була незвичайна, і щоб без вишиванки, і щоб третій комплект був.

Але ми всі знаємо, як до форми “Динамо” ставиться менеджмент клубу. Тому ні на що унікальне (так, окрім вишиваночних елементів) сподіватися не доводиться.

Так здавалося раніше (матеріал був написаний у січні 2018 року, коли з′явилися перші чутки про підписання контракту з NB. — прим. авт.). 2 липня "Динамо" оголосило про трирічний контракт з NB, причому перші комплекти форми киян, а саме на сезон 2018/19, за умовами контракту будуть шаблонними.  

На це є кілька причин.

Отже, чекаємо на шаблонну форму “Динамо”. Але якою вона буде?

Минулої осені New Balance презентував колекцію з 10 так званих teamwear — шаблонів форм для команд, які можна купити у магазинах виробника. Саме серед них я пропоную знайти нову форму біло-синіх.

За шаблоном PRO була зроблена форма “Ліверпуля” минулого сезону. Зараз такую форму носить, зокрема, бельгійський “Стандард” та аравійський “Аль-Насср”. Найбільш стильний з усіх шаблонів New Balance — вважаю Pro тим шаблоном, форму з яким динамівці, скоріш за все, надягнуть.

Шаблон CHEVRON вперше побачив світ на футболках французького "Лілля" два роки тому. Зараз CHEVRON — один з ходових комплектів New Balance, і, до того ж, один з найкрасивіших. 

Шаблони STRIPE та HOOP “Динамо” може взяти хіба на виїзну форму, як це було з adidas чотири роки тому. Але в цілому брати смугасті комплекти — не в традиції київського клубу.

Шаблон GRAPHIC виглядає скоріш як тренувальна форма для киян. І якщо синій комплект ми теоретично можемо побачити на гравцях “Динамо”, то біло-сірий комплект, скоріш за все, залишиться тільки у цьому матеріалі.

Шаблон SASH зараз використовує насамперед збірна Коста-Рики. Виглядає форма зі стилізованою діагональною смугою дуже приємно, до того ж, діагональна смуга використовувалась на формі “Динамо” у середині нульових. Тому, здається, Sash ближче до “Динамо”, ніж здається.    

Щось схоже на New Balance’івський шаблон PANEL “Динамо” також використовувало відносно нещодавно, за часів Валерія Газзаєва. Тому повернення одної горизонтальної смуги на рівні грудей не можна виключати.  

Шаблон PITCH зараз використовує казанський “Рубін”. Він виглядає занадто простим для того, щоб бути замовленим для “Динамо”, хоча хтозна — ви знаєте менеджмент “Динамо”. Варто готуватися до найгіршого.    

Якщо Pitch — це просто, то RINGER — це занадто просто. Сподіваюсь, “Динамо” не буде в такому грати. Чистенькі комплекти, але ну дуже нудні.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты