Tribuna/Футбол/Блоги/King's Bets/Ва-банк стартує

Ва-банк стартує

Чи не закінчиться цей підступний ва-банк нулем у графі «юніти» вже сьогодні?

Блог — King's Bets
11 декабря 2018, 10:47
2
Ва-банк стартує

Групові етапи єврокубків на фінішній прямій, наш турнір також завершується. Бути майже на дні із 17 юнітами - це далеко не те, чого я хотів, розпинаючись на відміну від багатьох, аналітично-ризиковим підходом до цієї справи. Сьогодні (а якщо пощастить, то й завтра-післязавтра) буду ризикувати із мінімумом аналітики. Побачимо чи принесе цей трохи незвичний для мене трюк результати у вигляді поповнення рахунку банку.

1. 19:55 Галатасарай - Порту

Перший матч несе за собою найменш ризикований прогноз сьогоднішнього дня. Для гостей уже все вирішено - достроковий вихід у плей-офф ЛЧ та ще й із першого місця у досить рівному квартеті близький до ідеалу. Господарям прийдеться попотіти під шум галасних турецьких трибун і спробувати вирішити долю виходу у ЛЄ самостійно, а не чекати, що Локо зіграє принаймні не краще за них. Чекю відкритий матч та багато голів. Кілька разів ставка даного виду, що я підготував га цей матч приносила мені невдачі, побачимо, що буде сьогодні.

Прогноз: ОЗ у першому таймі за 4,5. Ставка на 6,4668 юнітів.

Далі вже є. Перша ставка із доволі пристойним кофом несподівано залетіла і принесла мені 29,1006 юнітів в сумі до 11 юнітів, що вже були в банку. Ого, значить я досі у грі. Буду далі намагатися зловити високі кофи!

2. 22:00 Ліверпуль - Наполі

Із великою ймовірністю Лівер намагатиметься із самого початку поєдинку стрімголов атакувати, а отже збільшується ймовірність того, що гравці Наполі сфолять і це потягне за собою попередження у вигляді "гірчичника".  Ну а ще YNWA далеко в душі й розсудливість, що прокинулася у мені підказують зробити більш обережну ставку на перемогу "червоних".

Прогнози: 

Наполі: ЖК чи ЧК із 1ї до 15ї хвилини за 5,5. Ставка на 8,1006 юнітів.

Ліверпуль: Фора (-1) за 2,04. Ставка на 8 юнітів.

3. 22:00 Црвєна Звєзда - ПСЖ 

Магія сербів на власному полі колись має закінчитися. Вийти сухими, як це сталося в поєдинках із Наполі та Лівером майже напевно не вдасться, тому прогнозую перемогу парижан, фундамент якої буде закладений у першому таймі. Ну й на ЖК хочеться також підзаробити.

Прогнози:

1й тайм: ПСЖ (-1,5) за 2,8. Ставка на 7 юнітів. 

ЖК: Црвєна Звєзда (-1,5) за 3. Ставка на 7 юнітів.

Залишок банку: 10 юнітів.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты