Tribuna/Футбол/Блоги/King's Bets/Динамо заб'є в першому таймі, Мілан здобуде перемогу, Айнтрахт продовжить феєричну ходу

Динамо заб'є в першому таймі, Мілан здобуде перемогу, Айнтрахт продовжить феєричну ходу

Та ще три ставки на третій тур ЛЄ

Блог — King's Bets
25 октября 2018, 11:53
Динамо заб'є в першому таймі, Мілан здобуде перемогу, Айнтрахт продовжить феєричну ходу

Хеллоу всім! Вчора був день контрастів. Не тільки в ЛЧ, а й в успішності моїх прогнозів. Витратив 32 юніти, а отримав 36,46 юнітів (2 із 4 ставок зайшли). На фоні попередніх невдач навіть маленький плюс приносить трішечки позитиву. Наразі в банку 52,44 юнітів. Щодо ЛЄ, то я підготував такі прогнози. 

1. 19:55 Мілан - Бетіс

Здається, що Мілан на правильному шляху. Головне, що червоно-чорних не похитнула поразка в міланському дербі. Сьогодні господарям варто забути про недільну невдачу і спробувати забезпечити собі гарний настрій та безумовне лідерство у групі прямо сьогодні. І я впевнений, що це підопічним Гаттузо вдасться. До того ж Бетіс зазнав двох поспіль поразок в Ла Лізі і підходить до матчу не в найкращому гуморі.

Прогноз: Мілан переможе в один або два м'ячі за 2,37. Ставка на 10 юнітів.

2. 22:00 Марсель - Лаціо

Ці дві команди після жеребу вважалися непохитними лідерами групи Н. Але не так сталося, як гадалося. Після двох турів команди знаходяться відповідно на третьому (1 бал) та другому місці (3 пункти), бо обидві зазнали поразок від нахабного Айнтрахта та й скромний кіпрський Аполлон обидвом добряче пошарапав нерви. А ще ці колективи люблять грати в атакуючий футбол (не завжди правда виходить). Тому є сенс зробити ставку на ТБ та як мінімум непрограш господарів, бо інакше не бачити їм виходу в плей-офф.

Прогноз: Марсель не програє і ТБ 2,5 за 2,5. Ставка на 7 юнітів.

3. 22:00 Айнтрахт Ф - Аполлон Лімасол

Ще один матч групи Н відбудеться в Німеччині. Айнтрахт набрав хорошу форму і в цьому сезоні виглядає міцним горішком. Двічі перемігши в ЛЄ, справи почали налагоджуватися і в Бундеслізі, де в останньому матчі франкфуртці розтрощили свого суперника із непристойним рахунком 7:1. Але й Аполлон йде досить круто у Кіпрі, а в ЛЄ нав'язує боротьбу (в попередньому турі навіть була вирвана нічия у двобої із Марселем). Проте все ж прогнозую впевнену перемогу господарів, які поспішать наблизитися до плй-офф щонайшвидше, бо позаду грізні Лаціо та Марсель можуть ще взяти реванш.

Прогноз: Айнтрахт (-1,5) за 2,17. Ставка на 7 юнітів.

4. 22:00 Рейнджерс - Спартак

Різна ситуація в команд. Рейнджери на підйомі, а спартачі на спуску. Господарі очолюють групу, а гості гріють низ. А ще останнім часом у матчах цих команд дуже багато голів. Виходячи із цих фактів, прогнозую гру на відкритих курсах та непрограш підопічних Джеррарда.

Прогноз: Рейнджерс не програє і ТБ 2,5 за 2,7. Ставка на 6 юнітів.

5. 22:00 Стандард - Краснодар

Ще один прогноз спрямований проти наших любих "сусідів". Краснодар занадто знахабнів і переміг у двох попередніх матчах ЛЄ, постраждали фаворити всіх розіграшів ЛЄ Севілья та Акхісар із царем. Пора вже вгамувати "биків" і Стандард має змогу це зробити. До того ж Краснодар, здається, втратив переможну ходу і підходить до матчу не в найкращій формі.

Прогноз: Стандард переможе в один або два м'ячі за 2,9. Ставка на 7 юнітів.

6. 22:00 Ренн - Динамо

Матч гідності для Динамо. Поразка відчепить киян від зони плей-офф і поставить під загрозу єврокубкову бажану весну. Але не хочеться думати про погане. До цього підопічні Хацкевича двічі зіграли в результативні нічиї в ЛЄ і такий результат є досить ймовірним сценарієм у двобої на полі Ренна. Але все ж результат матчу я зачіпати не буду, а поставлю на гол киян у першому таймі. Є от така фішка у Динамо забивати у першій 45хвилинці і в Європі, і в УПЛ. В УПЛ результат часто утримується, а от у ЛЄ кияни втрачають концентрацію на жаль.

Прогноз: Динамо заб'є в першому таймі за 2,44. Ставка на 5,44 юнітів.

Залишок банку: 10 юнітів.

Залишаю червонець на балансі:)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты