Tribuna/Футбол/Блоги/King's Bets/Груповий етап єврокубків стартує - Трибуна щедро призи дарує!

Груповий етап єврокубків стартує - Трибуна щедро призи дарує!

Початок нового масштабного конкурсу, який не може обійтися без мене:)

Блог — King's Bets
18 сентября 2018, 15:19
1
Груповий етап єврокубків стартує - Трибуна щедро призи дарує!

Ліга чемпіонів ставочних блогерів - наступний турнір в моєму списку, який я маю на меті атакувати та в першу чергу здобувати досвід. Турнір не дарма має таку назву. Кожен із учасників по праву може вважати себе чемпіоном у певній сфері, нехай навіть не беттінговій. Я по молодості здобув собі регалії Короля ставок Трибуни і маю доводити свою майстерність. Але суперники очікують мене досвідчені та амбітні, тому нехай переможе найсильніший! Всім удачі!

1. 18.09 22:00 Ліверпуль - ПСЖ

Центральний матч всього першого туру ЛЧ. Обидві команди стартували у своїх чемпіонатах впевнено, після 5 турів в АПЛ і Ліги 1 вони поназбирали по 15 пунктів і лідирують. Тому на коні обидва колективи. Але порівнювати АПЛ і Лігу 1 за силами звичайно не зовсім коректно. Незважаючи на обережність букмекерів, я пропоную ставити на перемогу Лівера. Підопічні Клоппа граютю вдома, знають, що їм потрібно від цього сезону, тому будуть старатися запалювати в кожному матчі, особливо в ЛЧ проти таких серйзних суперників. Цікавий момент. «Мерсисайдці» люблять вирішувати свої справи і закладати фундамент для перемоги уже в першому таймі. Наприклад, в стартових 5 турах АПЛ вони так і робили та і в минулому розіграші ЛЧ нерідко таке траплялось. Ще в цьому матчі має бути гольова феєрія, не знаю, що може стати на заваді атакам "червоних" і "містян" колотити м'ячі один за одним.

2. 18.09 22:00 Црвєна Звєзда - Наполі

Сьогодні я прогнозую лише групу С. Ще один матч відбудеться у Сербії, яка дуже скучила за лігочемпіонівськими баталіями. І хоч цей матч буде мотивуючим та на хвилі піднесення для господарів, які вважаються цілковитим андердогом квартету, але я вважаю, що сенсації не бути. Підопічні Анчелотті мають на класі вирішувати долю двобою і далі рубитися за вихід у плей-офф із фаворитами ПСЖ та Ліверпулем.

Прогнози на звітний ігровий день:

1. Ліверпуль - ПСЖ. Тайм/матч: П1П1 за 3,2. Ставка на 8 юнітів.

2. Ліверпуль - ПСЖ. ОЗ і ТБ 3,5 за 2,41. Ставка на 7 юнітів.

3. Црвєна Звєзда - Наполі. Перемога Наполі в один або два м'ячі за 2,23. Ставка на 10 юнітів.

Залишок банку: 75 юнітів.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты