Tribuna/Футбол/Блоги/King's Bets/Цікаві ставки на кваліфай ЛЄ. Хто зможе створити сенсації у перших матчах?

Цікаві ставки на кваліфай ЛЄ. Хто зможе створити сенсації у перших матчах?

Блог «King’s Bets» продовжує полювання за високими коефіцієнтами!

Блог — King's Bets
9 августа 2018, 10:38
13
Цікаві ставки на кваліфай ЛЄ. Хто зможе створити сенсації у перших матчах?

Продовжую боротьбу за вихід у плюс мого блогу, ризикуючи, випробовуючи вдачу та пропонуючи до розгляду читачів високі коефіцієнти на цікаві футболбні події. Сьогодні перші матчі передостаннього раунду кваліфікації Ліги Європи, а отже вибрати щось екстраординарне є змога.

1. 20:00 Тренчин - Фейенорд

Зустрічаються далеко не найсильніша команда Словаччини та гранд нідерландської Ередивізії. Тренчин здолав у попередніх раундах Будучность та Гурнік, а от на цьому етапі із великою ймовірністю зупиниться у русі. Фейенорд тільки стартує у ЛЄ, а дебютний матч сезону вдався роттердамцям на славу - вони перемогли в серії пенальті Суперкубка чинного чемпіона міцного ПСВ. У звітному матчі у гостей є всі шанси вирішити питання проходу в наступний раунд.

Прогноз: Фора Фейенорд (-1) за 2,31.

2. 20:00 Динамо Мінськ - Зєніт

Битва команд сусідів України. І зрозуміло за кого будуть топити я і мої земляки. Звісно не за Тимощука! А за динамівців столиці Білорусі. Два раунди ЛЄ вже позаду, мінські футболісти без проблем їх пройшли. На цьому етапі буде складно, але цілком реально нав'язати боротьбу пітерцям без ненавидного мені Дзюби (за недавнє інтерв'ю) та Кокоріна. В атаці буде туго в обох команд, в обороні краще, але не без проблем. Сподіваюся моя ризикована ставка буде всім до смаку, бо вона є цілком рельною, та ще й позитивною.

Прогноз: Динамо Мінськ не програє і ТМ 2,5 за 3,05.

3. 21:00 Олімпія Любляна - ХІК

Чемпіон Словенії проти чемпіона Фінляндії. Вивіска достойна, але не грандіозна. Обидві команди розпочинали у кваліфікації ЛЧ, але пройти більш серйозних суперників їм не вдалося. Словенців зупинив Карабах, а ХІК у впертій боротьбі поступився БАТЕ. Саме гостей я вважаю фаворитом даного матчу, бо у команди форма в нормі. Фіни досить впевнено лідирують у своєму чемпіонаті, натомість "олімпійці" невдало розпочали захист титулу в Словенії. Букмекери бачать фаворитами даного матчу господарів і лише власне поле може зіграти на руку словенцям, в усіх інших аспектах - ХІК попереду.

Прогноз: Фора ХІК (0) за 2,73.

4. 21:00 Істанбул - Бернлі

Один із найцікавіших двобоїв раунду однозначно. Обидві команди привертають увагу, бо Істанбул - феєрична турецька команда, а Бернлі - більш прагматична англійська, яка безумовно заслуговує більшого, адже змогла стати кращою в АПЛ після шістки небожителів-грандів. Господарі цим матчем лише починають свій сезон, а гості вже грали у попередньому раунді і зі скрипом не без проблем здолали шотландський Абердін. Матч має бути насиченим і напруженим і кожна із команд я певен зможе хоча б раз забити, нагоди безперечно будуть.

Прогноз: ОЗ за 2,11.

5. 21:00 Вітесс - Базель

Ще один досить цікавий матч нас очікує у Нідерландах. Вітесс Слуцького пройшов румун із Віторула і в наступному раунді отримав міцну команду, яка майже кожен рік грала у ЛЧ. Але вже не зіграє у цьому і у швейцарців є всі шанси вилетіти від нідерландців, якщо вони не зможуть впоратися із собою та зібратися докупи прямо тут і зараз. Невдалий початок чемпіонату та виліт у кваліфаї ЛЧ від ПАОКа явно свідчать про кризу в команді. У цьому матчі прогнозую обережну гру із невеликою перевагою на боці господарів, гості лише за рахунок досвіду можуть здивувати.

Прогноз: Перемога Вітесса в один м'яч або нічия за 2,04.

6. 21:45 Спартак Суботіца - Брондбю

Найбільший коефіцієнт і найбільший ризик я пов'язую саме із цим матчем. Серби явно зробили ставку на ЛЄ. Невдачі у чемпіонаті прямо асоціюються із успіхами на євроарені. Прохід чеської Спарти яскравий тому приклад, бо це була можливо чи не найбільша сенсація попереднього раунду. Чому б не повторити такий успіх? Брондбю звісно міцний суперник, але чи зможе віце-чемпіон Данії перемкнутися від успіхів у чемпіонаті Данії та гарно виступати у ЛЄ далеко не факт.

Прогнози: 1Х за 2,8 та Спартак Суботіца (0) за 5,75.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты