Tribuna/Футбол/Блоги/Gucci Gang/Пятов, Конопа та Ярмола вже перевершили зіркове покоління 90-их Шеви та СаШо

Пятов, Конопа та Ярмола вже перевершили зіркове покоління 90-их Шеви та СаШо

Ці хлопці звикли раз на чотири роки проводити червень не у відпустці

Блог — Gucci Gang
Автор — Jmen4ik
17 ноября 2019, 15:05
6
Пятов, Конопа та Ярмола вже перевершили зіркове покоління 90-их Шеви та СаШо

Збірна України їде на Чемпіонат Європи 2020. Ось і настав той час коли ця фраза звучить для вуха нашого вболівальника як дещо буденне, як наприклад випити кави перед робочим днем, або переглянути серію улюбленного серіалу ввечері.

Наприклад ще 7 років тому ми могли похвалитися хіба лише досягненням на ЧС 2006 та автоматичною путівкою на домашне Євро 2012. Звісно ми вперше мали опинитися на чемпіонаті Європи ще 20 років тому, але місяць радості після моменту "Шевченко - Філлімонов" у Москві, змінився на тяжкий міцний хук у відповідь "Ачімович - Шовковський".

Наша національна команда усього третій раз у своїй історії їде на континентальну першість як незалежна країна. Рядянське футбольне минуле, яке наш північно-східний сусід повністю приватизував собі ми не враховуємо. Хоча семеро українців, що грали у фіналі ЕВРО 1988 доводять значну роль наших футболістів у успіхах колишньої збірної Радянського Союзу.

Для топ-збірних Західної Європи абсолютно нормально приймати участь на ЧС, або ЄВРО кожні два роки. Деякі гравці таких команд за свою кар'єру можуть провести до 10 таких турнірів. ось як приклад наш нещодавній знайомий Кріштіану Роналду (5 ЄВРО, 4 ЧС), або ДжіДжі Буффон (5 ЧС, 4 ЄВРО).

Але серед наших гравців також є персоналії, які вже вписали своє ім'я до футбольної історію України.

* - був у заявці на турнір та на поле не виходив.

** - якби заявка на ЄВРО 2020 була сформована сьогодні.

Якщо Денис Гармаш, Богдан Бутко, або Євген Селезньов потраплять до остаточної заявки на ЄВРО 2020, то вони також проведуть по 3 міжнародні турніри.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Оновлення рекордів УПЛ.
10 сентября 2022, 18:59
#WHATisKARPATY?
12 марта 2021, 21:30
2
Все посты