Tribuna/Футбол/Блоги/Gucci Gang/П'ять гравців, які можуть підсилити Карпати прямо зараз

П'ять гравців, які можуть підсилити Карпати прямо зараз

Мбаппе, Модріча та Селезньова ви тут точно не знайдете.

Блог — Gucci Gang
Автор — Jmen4ik
1 января 2019, 19:25
12
П'ять гравців, які можуть підсилити Карпати прямо зараз

Карпати знов програли у футбол.

Ні, це не назва відомої пісні братів Гадюкіних. Це реальність, що жахає львівських вболівальників вже сьомий рік поспіль. Нажаль криза, яка наступила після славнозвісної єврокубкової епохи Олега Кононова, ніяк не відпустить футбольний клуб "Карпати" й понині.

Звичайно були проліски світла, такі як період Йовічевича, чи прихід Дулуба, або навіть весна 2018 року, коли тріо Караскаль - Мякушко - Швед виглядало просто неймовірно. Та пітьма настала знов вже котрого літа.

Незрозумілий відхід Даріо Друді, дивна трансферна політика клуба, Бойчишин в ролі тимчасового пожежника, та екс-помічник самого "Special One" ніяк не додали клубу хоча б якоїсь стабільності, не те що боротьби за високі місця. Провину в цьому необхідно розділяти рівно по екватору між керівництвом клубу та гравцями. Якими б чудовими у вас не були гравці, без вірних, послідовних рішень менеджменту результату не буде і навпаки.

Тож давайте відкинемо на декілька хвилин відразу до пана Димінського та містера апельсина Смалійчука і розглянемо які ігрові позиції необхідно терміново підсилилти "Карпатам", та кого можливо запросити у клуб прямо зараз. Адже, зимове трансферне вікно вже офіційно відчинено.

Воротар

Позиція кіпера у львівян на мою думку укомплектована. Влітку клуб поповнили аж три воротарі, та жодного з них не можна назвати залізно основним. Кучинський та Пеньков з "Полтави" та "Сталі" відповідно, прийшли у команду в статусі дуже непоганих гравців.

Якщо Кучинський провів минулий сезон у першій лізі, то Герман Пеньков рятував "Сталь" як міг до останнього і виглядав там просто неймовірно. Перфоманси Пенькова у сезоні 17/18 регулярно входили до воротарських топів майже кожного туру. Вболівальникам Карпат здавалося, що нарешті клуб отримав одразу двох майстерних гравців, та шанс Пеньков зіграти хоча би один матч в УПЛ не отримав.

Натомість наприкінці літа "Карпати" орендують у "Шахтаря" Микиту Шевченка. Питань нема, Шевченко хороший гравець, та навіщо брати ще одного кіпера, ще й в оренду на сезон без права викупу. Зараз Карпати мають одразу трьох непоганих воротарів і додаткового підсилення ця позиція не потребує.

Хіба що Джі Джі Буффон захоче замість Парижа трохи відпочити на старості у місті Лева.

Захисники

Останній тур чемпіонату проти "Динамо" львівяни провели за схемою з трьома центральними захисниками (3-5-2). Гра в атаці тішила око, натомість дії в обороні та результат в цілому сильно засмутив (0-4).

Зв'язка пенсіонерів Федецький - Папа Гуйе це просто космос жах, лише Мегреміч виглядає непогано та з такими партнерами навіть Ван Дейк не допоможе. За чутками Федецький вже взимку може покинути клуб та відповідно йому потрібна заміна. Команду також покинув правий захисник Олег Бородай, відповідно правий фланг також оголений.

Ось гравці що можуть підсилити чи принаймні підлатати дірки в обороні до літнього міжсезоння. 

Антон Кравченко

Центральний захисник, 27 років

Останній клуб - Олімпік Донецьк

Вільний агент

Був лідером оборони "Олімпіка" при колишньому тренері донетчан Санжарі, Шевчуку виявився непотрібним. Має досвід гри як в УПЛ так і закордоном. Непогано грає корпусом, грамотно читає ситуацію в обороні та перебуває у самому розквіті сил.

Олег Данченко

Правий захисник (хав), 24 роки

Клуб - Шахтар Донецьк

Якщо "Шахтар" віддав в оренду "Карпатам" Микиту Шевченко, то чому б не спробувати взяти ще й Данченко? Стрімко увірвавшись у основний склад гірників на початку сезону, ближче до осені здав та й поступився місцем Богдану Бутку. Вважаючи те що Фонсека регулярно награє Миколу Матвієнка на позиції правого захисника, шансів у Данченко мало і потрібно шукати ігрову практику. 

Позицію лівого захисника терміново підсилювати не потрібно, є Мірошніченко, та й універсал Гуцуляк може при необхідності там зіграти.

Півзахисники

З крилами атаки у команди все гаразд. Мякушко, Караскаль, Гуцуляк, Швед кожен з них може спокійно зіграти на будь якій із чотирьох позицій у атаці. Хвилюватися потрібно за центральну вісь.

Назар Вербний та Дмитро Кльоц як і будь-який юний гравець (до 23 років в наших реаліях) в першу чергу відрізняються нестабільністю. За шедевральним матчем може раптово послідувати повний провал. Ербес, Ді Франко та Понде також не вражають. Якщо кількісно позиція центральної зони виглядає непогано, то для якості ще потрібно як мінімум один-два гравці.

Олександр Андрієвський

Центральний півзахисник, 24 роки

Клуб - Динамо Київ

Минулорічний лідер луганської "Зорі" влітку повернувся до Києва та міцно присів на лавку запасних. Лише 8 матчів у сезоні, це не той результат на який розраховував гравець. На думку Хацкевича він програє конкуренцію "хорошим парням" і тому шанс проявити себе він навряд отримає.

Дуже хороший пас, бачення поля, та дальні, точні удари, це саме те чого не вистачає львів'янам у побудові гри. Впевнений "Динамо" відпустить Андрієвського, у оренду, чи вільним агентом. Необхідно лише запросити його до команди.

Вячеслав Шарпар

Центральний півзахисник, 31 рік

Клуб - Ворскла Полтава

Шарпар - це так би мовити "Перший хлопець на селі". Якщо у великих командах йому не вдається проявити себе гідним чином, то у так званих середняках він завжди ставав лідером та приносив користь.

Не потрібно дивитись на його вік, потрібно дивитись на той об'єм роботи який він здатен виконати, та й лідерські якості львівському колективу потрібні як ніколи. Необхідно просто запропонувати йому умови не гірші ніж у Полтаві. Ах точно, там же як раз не виплачують заробітну плату протягом півроку. Тому цей перехід є дуже можливим.

Центральний форвард

Мар'ян Швед цього сезону став відкриттям УПЛ, вже вдруге у своєму житті. Та на відміну від спроби трьох-річної давнини, цього сезону він виступає на новій для себе позиції - центрального нападника (8 голів у 17 матчах). Дуже непоганий результат і він покращить його вже навесні, проте конкуренція ніколи не завадить, та й від втоми чи можливої травми ніхто не застрахований.

Владислав Супряга

Центральний нападник, 19 років

Клуб - Динамо Київ

Вундеркінд з Дніпра на якого все літо полював амстердамський "Аякс", раптово опинився в Києві. І не пішло. Не зміг одразу потягнути такий рівень. Супрязі необхідно прийти до тями у місці, де на нього не будуть так сильно тиснути. Оренда у "Карпати" йому би обов'язково допомогла, натомість львів'яни отримали би перспективного гравця, який би вигризав отриманий шанс щодня. Інакше кар'єра може піти в зовсім сумний бік.

Ймовірно жодного з цих трансферів не відбудеться. Та все ж бажаю фанам львівським фанам удачі та терпіння. Це місто заслуговує на кращі результати ніж нинішні.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Оновлення рекордів УПЛ.
10 сентября 2022, 18:59
#WHATisKARPATY?
12 марта 2021, 21:30
2
Все посты