Tribuna/Футбол/Блоги/Gucci Gang/Україномовна збірна - Несенюк ставить лайк

Україномовна збірна - Несенюк ставить лайк

Сумна статистика для патріотів.

Блог — Gucci Gang
Автор — Jmen4ik
22 ноября 2018, 00:11
19
Україномовна збірна - Несенюк ставить лайк

Сьогодні мав змогу переглянути новий випуск ютуб-шоу "Вацко-Light", де головним героєм виступив воротар київського Динамо та збірної України - Денис Бойко. Одразу кинулося у очі, те що Денис вірішив давати інтерв'ю українською мовою. Як у нього вийшло ви можете оцінити самостійно, річ піде не про вимову. До речі, як я з'ясував пізніше, Денис вже давно почав спілкуватися із журналістами рідною мовою. Не у всіх інтерв'ю, але все ж.

Після перегляду шоу мені стало цікаво, як багато гравців збірної України спілкуються державною мовою. Все ж таки представники головної команди країни, цілої нації. І одразу зрозумів, що на думку мені не спадає жоден гравець окрім Романа Яремчука та Мар'яна Шведа.

Я вирішив піти далі і пригадати хоча б з десяток гравців, в той чи інший період часу представляли головну команду та спілкувалися українською. Одразу скажу, що не маю жодних претензій до російськомовних гравців, так як я сам у більшості побутових ситуацій використовую російську. Ну так вже сталося, так мене виховали і я не бачу у цьому великої трагедії.

Але повернімося до основної мети вищесказаного. Тож, пропоную вашій увазі одинадцять гравців, які за 26 років існування збірної України, переважно спілкувалися українською мовою. Скажу чесно, це було непросто.

Денис Бойко

Артем Федецький

Володимир Езерський

Дмитро Чигринський

Олег Лужний

Тарас Михалик

Анатолій Тимощук

Василь Кобін

Ігор Худобяк

Мар'ян Швед

Роман Яремчук

Дякую за увагу. Сподіваюсь надалі буду писати українською частіше :)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Оновлення рекордів УПЛ.
10 сентября 2022, 18:59
#WHATisKARPATY?
12 марта 2021, 21:30
2
Все посты