Tribuna/Экстремальные виды/Блоги/Новини азарту/Переможець лотереї прийшов за виграшем в страшній масці

Переможець лотереї прийшов за виграшем в страшній масці

Хлопцеві пощастило виграти в Суперлотереї 158 млн ямайських доларів (понад 1 млн американських доларів). Вона існує в державі з 2009 року, і з тих пір тільки 4 людям пощастило зірвати в ній куш. Всі вони вважали за краще приховувати не тільки своє справжнє ім’я, але і зовнішність. Зазвичай маскування полягало в накладних вусах і сонцезахисних окулярах.

18 февраля 2019, 15:34
3
Переможець лотереї прийшов за виграшем в страшній масці

Хлопцеві пощастило виграти в Суперлотереї 158 млн ямайських доларів (понад 1 млн американських доларів). Вона існує в державі з 2009 року, і з тих пір тільки 4 людям пощастило зірвати в ній куш. Всі вони вважали за краще приховувати не тільки своє справжнє ім'я, але і зовнішність. Зазвичай маскування полягало в накладних вусах і сонцезахисних окулярах.

Але 5-й новоспечений ямайський мільйонер пішов далі всіх. Він вбрався в костюм серійного вбивці з трилера «Крик», який включав довгий балахон, жахливу маску примари і щільні рукавички. Цим людина хотіла убезпечити себе не тільки від настирливих родичів та інших прохачів, а й від грабіжників. Адже з особистою безпекою на Ямайці справи йдуть досить погано.

Урочисте вручення чека на виграш відбулося в готелі Spanish Court. Щасливчик сміливо позував з ним перед камерами. Користувачі мережі жартують: «Може на обличчі маски і не було. Адже у кожного може так відвиснути щелепу, виграй він мільйони ».

Другие посты блога

Все посты