Tribuna/Футбол/Блоги/Вибухи думок щодо біло-синіх./«..і кожен фініш - це, по суті, старт», - або коротко про підсумки єврокубкового сезону «Динамо»

«..і кожен фініш - це, по суті, старт», - або коротко про підсумки єврокубкового сезону «Динамо»

Емоції щодо виступу київського «Динамо» у Лізі Європи.

Автор — Юля Ройко
27 апреля 2015, 18:23
3

"..і кожен фініш - це, по суті, старт", писала Ліна Костенко.

 

Ще рік тому я не могла навіть уявити, що кияни зуміють змінитись, що з'являтимуться результати, що перемоги стануть звичним явищем...Ще рік тому я лише в снах бачила біло-синіх на євроарені, лише там я бачила справжню гру.

Здавалось би, як за рік можна виправити стільки помилок? А виявляється, що таке можливо.Знайшовся той рятівник, який почав налагоджувати динамівський механізм, з'явився той, хто знайшов ті похибки, які ламали колектив, знайшовся той, хто довів, що все можна змінити - якщо любити і вірити в команду.

Знаєте, не хотілось писати багато гучних слів, але без них не обійтись. Те, що сталось з «Динамо» справді вражає. Нарешті кожен уболівальник з гордістю говорить про рідний клуб, його гравців і, звичайно, тренера. Ці люди пишуть зовсім нову історію, у якій головні ролі грають перемоги, вражаючі вчинки і результати. Яка ж розповідь обходиться без негативних героїв? Інколи на шляху динамівців з'являються нічиї і поразки, але це робить їх тільки сильнішими. Аби чогось досягти, треба спробувати як солодкий смак перемоги, так і гіркий присмак програшу, всі досягнення ще попереду.

"...і наперед не треба ворожити, і за минулим плакати не варт!"

Лучшее в блогах
Больше интересных постов