Tribuna/Футбол/Блоги/Молодые ветра/Неймовірний камбек: ФК «Черкащина-академія» вибиває команду Прем'єр ліги із Кубка України

Неймовірний камбек: ФК «Черкащина-академія» вибиває команду Прем'єр ліги із Кубка України

Матч 3-го попереднього етапу Кубка України з футболу міжк ФК «Черкащина-Академія» та ФК «Арсенал Київ» відбувся 26 вересня у селі Білозір’я, на стадіоні «Зоря».

Автор — juliaglyz
27 сентября 2018, 13:52
Неймовірний камбек: ФК «Черкащина-академія» вибиває команду Прем'єр ліги із Кубка України

«Черкащина-Академія»: Панченко, Кошелюк (к), Тарасенко, Бурлін (Зеленевич, 59), Чорний, Сафонов, Євдокимов, Бойко (Тищенко, 74), Тимофієнко, Сторчоус, Локтіонов (Тенжицький, 80).

 

«Арсенал-Київ»: Іванов (к), Осман, Насонов, Дубінчак (Карась, 92), Сагуткін, Вакулко, Стрижак (Оріховський, 46), Янаков, Алексєєв (Семенюк, 16), Семотюк (Нгейітала, 74), Сухоручко.

 

Голи: Тимофеєнко, 83, Зеленевич, 87, Тарасенко, 115 - Семотюк, 26, Сухоручко, 66.

Попередження: Кошелюк (85), Тенжицький (89), Тимофієнко (90) – Дубінчак (90), Насонов (118).

Вилучення: Тимофієнко (99, друге попередження).

 

Жвавіше, як і очікувалось почала гру столична команда. Вже на другій хвилині у них виник супер-момент. Після удару по воротах, нападник невдало зіграв на добиванні. Вже за кілька хвилин черкащани відповіли не менш гострим моментом. Роман Локтіонов мав змогу вийти один-на-один воротарем, але програв боротьбу двом захисникам канонірів. На 15 хвилині Євдокімов завдав небезпечний удар, але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

На 26 хвилині кияни відкрили рахунок. Досвідчений півзахисник Сергій Семенюк розрізним пасом вивів сам на сам з Панченко 17-річного Владислава Семотюка, який точним ударом поцілив у ворота академіків.Наприкінці першого тайму наша команда провела гостру атаку. Після пасу Олександра Сафонова, знову мав нагоду відзначитися Роман Локтіонов, але завдав удар повз ворота.

Рахунок після першого тайму так і залишився 1:0 на користь «Арсеналу».

Черкащина-Академія розпочала другий тайм активніше за столичних гостей. Вже на перших хвилинах після кутового, черкащани створили напруження  у карному майданчику канонірів, але до голу так і не дійшло. За декілька хвилин арсеналівці знову взяли ініціативу у свої руки, провівши кілька небезпечних атак на половині поля господарів. На 66 хвилині після помилки Олександра Сафонова гол забив Даніїл Сухоручко.

 

За 10 хвилин до кінця матчу у нашої команди відкрилося друге дихання. На 83 хвилині після прострілу Івана Тищенка потужного удару по воротах завдав Віталій Тимофієнко. 1-2.  За 4 хвилини до кінця основного часу, після розіграшу кутового відзначається Зеленевич. Неймовірно! Рахунок стає 2:2. До кінця другого тайму команди обмінялися гострими моментами і навіть встигли вчинити бійку, але більше голів ми так і не побачили. Тож, все вирішиться в овертаймі!

 

Увесь додатковий час видався дуже напруженим. Обидві команди хотіли виграти, тому весь час йшли вперед. На 99 хвилині, отримавши другу жовту картку поле залишив  Тимофієнко. Наша команда залишилась в десятьох. Але це тільки надало наснаги академікам. Вже на 113 хвилині після розіграшу стандарту на добиванні вдало зіграв Олег Тарасенко. Третій гол черкащан, змусив  команду гостей активно пресингувати, але довести гру до післяматчевих пенальті їм не вдалось. Арбітр дає фінальний свисток,  кінець гри 3:2. Ми крокуємо далі до 1/8 Кубка України.

Нагадаємо, свого суперника в 1/8 фіналу Кубку України Черкащина-Академія дізнається на жеребкуванні, що відбудеться 28 вересня.

Огляд матчу .

Лучшее в блогах
Больше интересных постов