Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України 1/2 фіналу. Перші матчі (Анонс)

Кубок України 1/2 фіналу. Перші матчі (Анонс)

Сьогодні відбудься перші матчі 1/2 фіналу кубка України, де будуть змагатися за путівку до фінал та наблизиться до мрії стати володарем Кубка України 2016.

Автор — Denys Cherednychenko
20 апреля 2016, 14:08
1
Кубок України 1/2 фіналу. Перші матчі (Анонс)

 знову в будний день. Прем'єр-ліга не перестає нас дивувати своїм вибором проведення матчів, але єдине за можна їм подякувати, так це за те що матчі пройдуть не в обід як раніше було в 1/4, а в вечері де люди після роботит та навчань зможуть прийти та підтримати свої любимі клуби.

А тепер коротко пробіжимся по поєдинках півфінального протистояння.

Ще одна класика українського футболу за яким приємно спостерігати футбольному оку. Якщо згадувати матч не так недавнього 21-го туру УПЛ, то ці дві команди вже зустрічалися і тоді сильнішими виявилися саме дніпряни які майже на останніх хвилинах вирвали перемогу в підопічних Вернидуба. Тепер же "Зоря" буде прагнути реваншу та реабілітуватися за минулу поразку та за те, що в чемпіонаті її 3-є місце зайняв знову "Дніпро".Для "Дніпра" цей матч може буди важливим в якості проти до фіналу та виграти Кубок України, щоб якось компенсувати те що дніпровська команда не побачить Лігу Європи в наступному сезоні, хоч і насправді це лиш заглушить її страждання.

Кубок України 1/4 фіналу. (Матч-відповідь)

Матч: "Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Зоря" (Луганськ);

Час проведення: 19:00;

Місце проведення: Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена";

Трансляція матчу: "2+2";

Арбітр матчу: Євген Арановський ;

ДискваліфікованіЛеонардо («Дніпро») – Євген Опанасенко («Зоря»)  

Ось де де, а в Олександрії цей матч чекають з нетерпінням і не дивно що всі квитки було продано за декілька днів до матчу, тому на домашньому стадіоні Ніка буде очікуватися аншлаг, ну і шалена підтримка вболівальників "Олександрії".

"Олександрія" ще в минулий раз зробили не можливе перегравши в себе вдома хоч і мінімально, але все ж переграла київське "Динамо", тому "Шахтарю" слід трішки напрястися щоб якось переграти цього річного дебютанта. Якщо згадувати матч в УПЛ, то ці дві команди вже зустрічалися в першому колі, й тоді кращими як раз вийшли "гірники", хоч і насправді не без проблем для них. "Олександрійці" тоді продемонстрували дуже непоганий підхід та дали бій донеччанами на своєму стадіоні, але все ж програли з рахунком - 3:2. На цей раз "Олександрії" буде можливість постаратися переграти та порадувати своїх вболівальників."Гірникам"зараз не позаздриш все ж вони єдині поки грають на три фронти й встигнути відновитися в них майже не виходить. Ліга Європи, Прем'єр-ліга, і ще й Кубок України "Шахтар" намагається по максимуму здобувати для себе позитивні результати й поки в них ще виходить. Втративши лідерство в чемпіонаті та відставши від "Динамо" на 5 пунктів буде як-не-як давити на "гірників" бо якщо дивитися на календар ігор то шансів у підопічних Луческу не багато наздогнати "Динамо" та здобути золоті медалі, а ось Кубок України шансів куди більше. Але гра проти новачка буде ой як не легка бо все ж якось, то "Олександрія" пройшла до пів-фіналу, тому недооцінювати її гру не потрібно.

Кубок України 1/4 фіналу. (Матч-відповідь)

Матч: "Олександрія" (Олександрія) - "Шахтар" (Донецьк);

Час проведення: 19:00;

Місце проведення: Олександрія, стадіон "Ніка";

Арбітр матчу: Анатолій Жабченко;

Дискваліфіковані: Артем Чорній («Олександрія») – Іван Ордець («Шахтар»)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты