Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (1:2)

Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (1:2)

Донецький «Шахтар» у рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Кубка України в Київ на стадіоні «Оболонь-Арена» поступився полтавській «Ворсклі», але пройшов до пів-фіналу за сумою двох матчів.

Автор — Denys Cherednychenko
28 марта 2016, 11:12
Кубок України. 1/4 фіналу: «Шахтар» - «Ворскла» (1:2)

Перш ніж розпочати розповідь про матч, слід зазначити саму атмосферу гри яка була на стадіоні "Оболонь Арені" що в Києві. Вона просто не могла радувати очі та вуха, велика кількість вболівальників дала про себе знати. Також, було приємно спостерігати за самим поєдинком який проходив на полі, не дивлячись на перший матч суперники билися за перемогу, і це було дійсно круто.

Ну а тепер про матч.

Перший тайм, як не дивно активніше розпочали саме "гірники", які й взяли під контроль м'яч та грали першим номером, полтавчани ж вирішили грати на контрвипадах, і що правда у них, це не погано виходило, але що правда з браком. Ах і да, майже не забув одна з новим матчу було те, що в основі "Шахтаря" вийшов Малишев який тільки недавно повернувся разом зі збірною в Київ після матчу з Кіпром в Одесі. І якщо чесно, то це немало всіх здивувало, а тим паче тренерський штаб "Ворскли", який про це дізнався майже перед початком гри, але як виявиться потім на хід матчу це не сильно вплине. В загалом, рахунок у матчі було відкрито на 28-й хвилині, ну а автором голу став гравець "Ворскли" Дмитро Хльобас, який виконав просто "більярдний" удар по воротах "Шахтаря". Не погані нагоди мали гравці "Шахтаря" щоб зрівняти рахунок, але видно було що хлопцям конкретно не везло.В другому таймі, все ж "Шахтар" більше натиснув на ворота Ворскли що принесло непогану можливість зрівняти рахунок. На 67-й хвилині арбітр матчу призначає пенальті був воріт полтавчан, а виконувати пішов Бернард який в кінці кінців і реалізував пенальті, що тим самим зрівняв рахунок в матчі та не залишив надії підопічним Сачка на камбек. Ну все ж слід відзначити, що "Ворскла" боролася гідно і більше хотіла перемогти ніж "Шахтар", тому не дивно, що під завісу матчу зуміла забити ще один гол. На 88-й хвилині Хльобас оформив дубль, встановивши остаточний результат - 1:2. У підсумку матч закінчився перемогою полтавчан із рахунком 1:2, ну при сумі двох матчів - 5:2, що значить "Шахтар" прямує далі в 1/2 фіналу Кубка України.

Коротше кажучи, Мірча Луческу вирішив випустити гравців які не мають такою великої ігрової практики як гравці основи, тому результат як говориться на лице, але все ж не так критично, як в тому ж матчі "Динамо" - "Олімпік", ну й не сильно краще. А поєдинок дуже сподобався, а особливо атмосфера стадіону, побільше нам таких кількостей глядачів на стадіони України.

Кубок України (1/4 фіналу. Матч-відповідь)

Матч: "Шахтар" (Донецьк) - "Ворскла" (Полтава);

Рахунок матчу: 1-2;

Голи забивали: Бернард'64(пен.) - Хльобас'28,'88;

Арбітр матчу: Юрій Вакс;

Склад "Шахтаря": Каніболоцький, Кобін, Ордець, Кривцов, Ісмаїлі, Нем, Тайсон, Бернард, Дентіньо Марлос, Гладкий; 

Склад "Ворскли": Нєпогодов, Сімінін, Чеснаков, Дитятьєв, Пердута, Скляр, Ткачук, Ребенок, Хльобас, Шиндер, Коломоєць;

Місце проведення:Київ, стадіон "Оболонь-Арена";

Перший матч: "Ворскла" - "Шахтар" (0:4)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты