Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (Анонс)

Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (Анонс)

«Спільний Футбол» представляє вам невеличкий анонс сьогоднішнього товариського матчу між національними збірними України і Кіпру, де зустрінуться в Одесі.

Автор — Denys Cherednychenko
24 марта 2016, 13:36
1
Товариський поєдинок. «Україна» - «Кіпр» (Анонс)

Останній раз наша збірна збиралася коли їй було потрібно їхати до Словенії та переписувати свою нову історію з матчами плей-офф, тепер перед тим як їй відправитися на Євро необхідно трішки зіграності, ну і звичайно поїхати туди з граним настроєм та з перемогами навіть в таких матчах як товариські.

Тому в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2016, збірна України в товариському зустрічі зустрінеться зі збірною Кіпру, ну а 28 зі збірною Уельсу.

Ну а, ось хто не допоможе нашій збірні та не зіграє в цих поєдинках вистачає. Одних з основних гравців, які не допоможуть у матчі з Кіпром - це захисники Євген Хачеріді та Ярослав Ракитський, і півзахисники Євген Коноплянка та Сергій Рибалка. Але Михайло Фоменко швидко знайшов їм заміну, тому в нас "Слава Богу", поки є ким замінити ключових гравців. Ну а долучилися до збірної Євген Селін та Артем Путівцев, які виступають за кордоном. Також, можна згадати, що не допоможуть збірній такі гравці як Євген Селезньов, Богдан Бутко, Андрій Пилявський, але вже краще промовчати ніж знову підіймати тему, чому їх не взяли до лав збірної.Перш за все, тренерський штаб збірної повинен перевірити готовність гравців і як це дивно не звучало, але вибрати серед них тих хто поїде виступати на Євро-2016, але перед цим вони повинні себе, ой як проявити.

Товариський поєдинок

Матч: "Україна" - "Кіпр";

Час проведення: 21:00;

Місце проведення: Одеса, стадіон "Чорноморець";

Трансляція матчу: "Футбол 1", ТРК "Україна";

Арбітр матчу: Орел Грінфілда (Ізраїль);

Орієнтований склад збірної "України": Пятов, Федецький, Кучер, Селін, Шевчук, Степаненко, Ротань, Ярмоленко, Коваленко, Петряк, Кравець;

Орієнтований склад збірної "Кіпр": Гіоргаллідес, Деметрій, Меркіс, Хараламбус, Лаіфіс, Лабан, Макрідіс, Артіматас, Ефрем, Харалампідіс, Кастанос;

Минулі зустрічи збірних: -;

Фото - "unn.com.ua"

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты