Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«UNDER21 Championship 2017» Україна - Ісландія (0:1)

«UNDER21 Championship 2017» Україна - Ісландія (0:1)

Молодіжна збірна України вчора провела свій другий поєдинок відбіркового раунду до молодіжного Євро-2017, де зіграла проти збірної Ісландії.

Автор — Denys Cherednychenko
9 октября 2015, 12:21

Коротко про матч:

Молодіжна збірна провела не надто легкий матч проти своїх однолітків з Ісландії. Хоч він і склався не так як очікувалося, але хлопці продемонстрували чудову гру та самовіддачу, та фарт був вчора не на стороні підопічних Ковальця які мали принаймні тричі відкривати рахунок у матчі, але м'яч по заздрівській влучав то в хрестовину, то в голкіпера, то в поперечину.Можна сказати чесно що наші хлопці ну не як не накрали на цю поразку, і мали куди більше шансів ніж та збірна Ісландії. Першу половину першого тайм збірні відіграли спокійно і не намагалися бігти в напад. Тому гра була дещо не жвава і моментами нуднувата, але вона почала жвавішати блище до закінчення першого тайму де збірна України почала підходити все більше і більше до воріт Ісландців та створювали гольові моменти. Та все ж їм так і не вдалося забити. Після перерви підопічні Ковальця продовжували грати в тому ж дусі як і до перерви й створювали не мало моментів та могли забивати, але як і говорилося раніше цей вечір був не для нашої молодіжки. А ось ісландці зуміли реалізувати свій шанс і забити м'яч. На 70-й хвилині Вільяльмссо обробивши м'яч пробив по воротах Бащана і на жаль влучно.

Коротше кажучи, гольових моментів в збірної України було вдосталь, а ось голів усе ж не вистачало, але не слід забувати що по переду в молодіжки 8 матчів в групі й все може змінитися.

Матч: Україна (U-21) - Ісландія (U-21);

Турнір: Відбірковий раунд до молодіжного Євро-2017;

Рахунок: 0:1;

Голи забивали: Вільяльмссон`70;

Місце проведення: Черкаси, стадіон "Центральний";

Арбітр матчу: Адрієн Жаккотте (Швейцарія);

Склад збірної України: Бущан, Зінченко, Соболь, Мирошніченко, Петряк, Безбородько, Юрченко, Коваленко, Мішньов, Дуць, Сваток;

Склад збірної Ісландії: Шрам, Йоханнессон, Трандарсон, Омарссон, Бьорнссон, Гуннлаугссон, Бедварссон, Херманнссон, Омарссон, Сігурьонссон, Арнарсон;

Статистика зустрічей: 2 матчів:1 перемога українців; 1 перемога ісландців; 

Турнірна таблиця групи 3:

                            І       О

Ісландія                 3      7

Шотландія              1      3

Македонія              2      3

Північна Ірландія    2      1

Україна                1      0

Франція                 1      0

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты