Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«УПЛ. 7-й тур: Недільні матчі»

«УПЛ. 7-й тур: Недільні матчі»

У неділю відбулися останні матчі 7-го туру УПЛ, де зустрілися «Сталь» проти «Ворскли», «Чорноморец» проти «Волинь», та «Карпати» проти «Зорі».

Автор — Denys Cherednychenko
14 сентября 2015, 00:26

Коротко про матч: Дивлячись на гру "сталеварів" складається тільки приємне враження від гри новачка Прем'єр-Ліги, а те що команда програла вже декілька матчів не означає, що вона безнадійна, і немає на що розраховувати у чемпіонаті. Більше того, "Сталь" на разі показує одну з самих найкращих самовіддач на полі, і заслуговує поваги більше ніж деякі команди з УПЛ, але повернемося до гри проти "Ворскли".

"Сталевари" показали не поганий футбол, в тому ж плані самовіддачі, але досвіду та техніки, все ж маловато в команді, ніж у "полтавчан". Та взагалі було враження що грають не новачок УПЛ, та клуб який недавно мав можливість пробитися до Ліги Європи, а два клуби з нижніх чемпіонатів, одному ще якось це вибачається, бо він тільки недавно з'явився у Прем'єр-Лізі, а ось другому вже якось потрібно міняти ставлення до гри, і почати дивувати вболівальників не тим, що клуб ні разу не програв, а почати дивувати на полі своєю грою. Тому, можна сказати, що "Ворскла" перемогла більш на досвіді ніж на наполегливості та в прагненні до перемоги.

Короче кажучи, "Сталь" як мінімум заслуговував на нічию, але ну не як не на поразку. Взагалі приємно бачити таку команду як "Сталь", яку хоч і "б'ють" але вона не опускає голову а продовжує грати і намагається вижати з себе всі свої сили щоб забити та перемогти.  

Матч: "Сталь" (Дніпродзержинськ) - "Ворскла" (Полтава);

Рахунок матчу: 1:2;

Голи забивали: Бабенко'85; Чеснаков'60, Бартуловіч'70;

Арбітр матчу: Можаровський Юрій;

Місце проведення: Дніпропетровськ, стадіон "Метеор";

Cклад "Сталі": Паньків, Адамюк, А.Кравченко, Іщенко, Пшеничних, Каленчук, Карасюк, Васін (Котляр'59), Путраш (Бабенко'76), Дебелко (Будник'61), Кулач;

Склад "Ворскли": Ткаченко - Сімінін, Даллку, Дитятьєв, Пердута - А. Ткачук, Чеснаков - Турсунов (Сапай 84), Громов - Ковпак (Бартуловіч 46), Шиндер (Баранник 90+3);

 

Коротко про матч: Все ж, так і хочеться побачити той самий "Чорноморець", який грав проти "Динамо" та "Дніпра", а не теперішній який мало чим схожий на команду з Прем'єр-Ліги, і який взагалі являється аутсайдером чемпіонату.

Про саму гру важко щось сказати, а особливо про гру "одеситів", які майже нічим протягом матчу не здивували. Все ж куди краще на полі виглядали саме гравці "Волині", які і контролювали м'яч майже весь матч. Підопічні Кварцяного справилися з початковим пресингом одеситів дуже швидко, і почали грати в свою гру, ну і моменти з'являлися самі собою, ну а потім ці моменти перетворювалися в голи у ворота Боровика. "Чорноморець" хоч і вдалося відіграти один гол, але це був більше схожий на третій гол від "Волині", чим від "Чорноморця" так як захист "луцька" майже дозволив їм дійти до свої воріт та пробити.

Короче кажучи, Чорноморець й наділі прямує прямо кажучи на дно турнірної таблиці і якщо чесно то на це дивитися дуже сумно. "Волинь" та Кварц впевнено перемагають , та підіймаються вже на 4-е місце в турнірний таблиці обігнавши луганську "Зорю".

Матч: "Чорноморець" (Одеса) - "Волинь" (Луцьк);

Рахунок матчу: 1:2;

Голи забивали: Петько'74; Матей'10, Діденко'24;

Арбітр матчу: Березка Сергій;

Місце проведення: Одеса, стадіон "Чорноморець";

Cклад "Чорноморця":  Боровик - Хочолава, Калитвинцев, Смірнов (Насімі 63), Мурашов (Яворський 57), Філімонов (Гадрані 87), Куценко, Мартиненко, Петько, Слінкін, Данченко;

Склад "Волині": Шуст - Кравченко, Герасимюк (Мемешев 67), Політило, Шарпар (Козьбан 86), Шабанов, Жуніч, Шиш, Насонов, Діденко (Логінов 90+4), Матей;

 

 

Коротко про матч: Головною битвою цього туру був саме матч Карпат проти Зорі і він видався може не таким результативним але не менш емоційним.

Матч розпочався дуже активно, а ж настільки активно, що "Зоря" вже на 9-й хвилині грала в десятьох. Сіваков отримав червону за зрив атаки "Карпат". Це вилучення б мало надихнути гравців Карпат до більш рішучих дій, а "Зорю" навпаки заспокоїти та грати більш обережнішою, але сталося взагалі все по іншому. Жахлива помилка захисників "Карпат" та відмінна передача від Будківського на хід Караваєву, і той відкриває рахунок матчу, 0-1 і "леви" пропускають першими. Після голу моментів вже майже і не стало команди почали таке враження боятися друг друга і грали дуже обережно. Другий тайм підопічні Йовічевіча все ж пішли в наступ та намагалися відіграти один гол і по можливості забити іще один. На 67-й хвилині все ж Карпатам вдалося відіграти один гол від "Зорі", і це й гол став останнім в матчі. 1-1 не можна сказати що бойова нічия, але не можна сказати, що й бою не було.

Коротче кажучи, хоч і "Зоря" грала майже весь матч в меншості, але вона продемострувала дуже гарну гру в обороні навіть в десятьох, і зуміла навіть забити першими, тому кращими у матчі все ж виглядали підопічні Вернедуба ніж підопічні Йовічевіча, хоч вони продемострували не погані атакувальні якості і мале не мало моментів біля воріт Шевченка.

 

Матч: "Карпати" (Львів) - "Зоря" (Луганськ);

Рахунок матчу: 1:1;

Голи забивали: Худоб'як'67; Караваєв'12;

Арбітр матчу: Жабченко Анатолій;

Вилучення: Сіваков'9;

Місце проведення: Львів, стадіон "Україна";

Cклад "Карпат": Мисак, Мірошниченко, Пластун, Гітченко, Костевич (Кожанов'46), Кльоц (Страшкевич'84), Чачуа, Ксьонз (Кравець'77), Карноза, Голодюк, Худоб'як;

Склад "Зорі": Шевченко, Опанасенко, Пилявський, Сіваков, Каменюка, Гордієнко, Гречишкін, Караваєв, Малиновський (Ліпартія'76), Петряк (Любеновіч'68) - Будковський (Тотовіцький 83) ;

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты