Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Прості хлопці з Луганська»

«Прості хлопці з Луганська»

Вчора ввечері луганська «Зоря» знову перемогла «Шарлеруа» але вже вдома та з більшим рахунком 3:0, а при сумі двох матчів рахунок становить 5:0. Зоря блискавично проходить свого суперника та йде далі.

Автор — Denys Cherednychenko
7 августа 2015, 19:16

"Про Зорю"Підопічні Вернедуба все ж куди краще знову виглядали ніж "зебри" і це було видно на початку матчу та й в кінці. Зоря впевнено контролювала матч і майже не даваламожливості Шарлеруа провести свої атаки. Перший тайм луганчани провели не погано хоч і дуже нуднувато. По грі було видно, що Зоря буде втримувати той рахунок на виїзді, а по можливості буде забивати. Команда не сильно бігла в перед тому моментів в першому таймі було не сильно багато, а запам'яталися тільки два небезпечних штрафних в бік воріт "Шарлеруа" на 18-й хвилині коли подавав Малиновський, та на 30-й хвилині коли Хомчановський пробив поряд з стійкою. На прикидці першого тайму "бельгійці" де що добавили і в деяких моментах навіть прийшлося в ступати в гру голкіперу Зорі.На другий тайм "зебри" де що додали в напад і тому луганчанам прийшлося захищатися і навіть був момент коли "бельгійці" мало не забили але тоді Зорю пронесло. Через декілька хвилин після куражу від "Шарлеруа" Зоря сама почала атакувати і ось на 58-й хвилині Зоря переходить із оборони в атаку та після подачі Каменюки з лівого флангу Любеновіч вміло переправляє головою м'яч в сітку воріт Шарлеруа і рахунок стає 1:0. Далі для Зорі все складалося дуже гарно. Луганчани контролювали м'яч і взагалі не давали шансу "зебрам" здійснювати свою атаку. Натомість Зоря і далі атакувала і через декілька хвилин арбітр призначає пенальті в сторону воріт "белгійців" за те що гравець "Шарлеруа" Марк збиває Гордиєнка в штрафній. Пенальті пробивав Любеновиіч і пробив бездоганно перегравши голкіпера Пеннето і зробивши рахунок 2:0. Після другого голу Зоря і не задумувалася зупинятися, тому до кінця матчу луганчани провели в атаці і мали безліч моментів щоб забивати але на заваду ставав голкіпер "бельгійців" або гравці не влучно пробивали. Але все ж на останніх хвилинах Зоря знову зуміла забити, а забив гол Малиновський який в минулому матчі відзначився дублем. Рахунок 3-0, а при сумі двох матчів(5:0). Зоря впевнено крокує далі до групового етапу Ліги Європи.

Гравці які запам'яталися: Любеновіч - автор 1-го і 2-го голу та співавтор 3-го голу у ворота "бельгійців"; Малиновський - автор 3-го забитого голу; Хомчановськи - який в першому таймі мало не забив з штрафного.

Оцінка за матч: 5+;

P.S. Хоч і матч видався де що нуднуватим але результат є, і результат дуже гарний та впевнений. До речі сьогодні відбулося жеребкування Ліги Європи і Зорі дісталося команда з Польщі, а саме Легія. 

"Про Шарлеруа"Ну що можна було чекати від команди коли навіть їхній тренер не вірив в їхню перемогу та віддавав симпатію більше Зорі ніж своїй команді.Перший тайм "зебри" відіграли у захисті і провели його десь до 30-ї хвилини матчу потім потроху виходила з оборони в атаку. Бельгійцям де що вдавалося проходити до штрафної зони "Зорі" але їхня майстерність де що підводила, тому моменти було втрачено. Після перерви "Шарлеруа" знову розпочала грати від оборони але як і першому таймі потроху виходила в атаку і завдала не мало клопоту у штрафній Шевченка але той надійно ловив м'ячі які летіли у ворота. Після забитого голу від Зорі на 58-й хвилині, "Шарлеруа" повністю присів до своїх воріт і почали вже просто захищатися. Тому якщо чесно, тут більше нічого коментувати. "Зебри" почали грубо кажучи "пасувати гру" і це призвело до ще двох забитих голів від Зорі і рахунку 3:0.

Гравці які запам'яталися: за гру майже ніхто не запам'ятався;

Оцінка за матч: 2.

P.S. Все ж який матч не був але гравці повинні грати з самовіддачею і битися до кінця, а їхній тренер підтримувати їх.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты