Tribuna/Футбол/Блоги/Blue is the color/Моурінью потребує трофеїв

Моурінью потребує трофеїв

Роман Абрамович дякує за ударну десятирічку, а Жозе Моурінью остерігається першого суперника в Прем’єр-лізі.

Блог — Blue is the color
Автор — djorkaeff
18 августа 2013, 16:26
9

Роман Абрамович дякує за ударну десятирічку, а Жозе Моурінью остерігається першого суперника в Прем'єр-лізі.

Вслід за більшістю команд АПЛ, які зіграли дебютні матчі нового сезону вчора, сьогодні у довготривалу боротьбу за нові трофеї вступає лондонський "Челсі". На тренерський місток команди повернувся Жозе Моурінью, відтак - головні цілі на сезон є достатньо амбіційними.

"Безперечно, мені потрібні трофеї. Моя ДНК не змінилась, я не та людина, що працюватиме в клубі три-чотири роки, і не поповнить командну скарбницю. У такому разі я просто покину клуб, не очікуючи на рішення керівництва" - сказав Жозе Моурінью, обговорюючи мету лондонського клубу на сезон.

Поповнення клубного музею пророкує і Роман Абрамович. Напередодні першого матчу "Челсі" в сезоні 2013/14 власник клубу звернувся до вболівальників із словами подяки за їх підтримку протягом останніх десяти років і відзначив, що без таких фанатів "Челсі" не досягнув би своїх здобутків. За словами Абрамовича, наступні роки будуть для клубу і його вболівальників не менш успішними.

А перший крок до успіху "Сині" роблять уже сьогодні увечері, приймаючи на "Стемфорд Бридж" новачка Прем'єр-ліги сезону 2013/14 - "Халл Сіті".

"Починати завжди важко. Крім того, я не люблю починати турнір грою проти команд, що прийшли з нижчого дивізіону - вони починають свою боротьбу на новому рівні з особливим зарядом і азартом" - говорить про майбутнього суперника португальський тренер "Челсі".

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Даешь молодежь?
4 декабря 2013, 16:39
Blue is the colour
5 мая 2013, 16:32
Все посты