Tribuna/Футбол/Блоги/Думки про важливе...../Свято, наближається свято

Свято, наближається свято

Цього разу, йтиметься про подію, яку чекали люди по всьому світу з моменту її закінчення. Про дійство, яке змушує вболівальників після двох місячної паузи, забути якщо не про все то про багато чого, і вмоститися на диванах, кріслах, кому більше пощастить стадіонах і насолоджуватись виставою під назвою плей-офф Ліги Чемпіонів!

Автор — Itachi san
17 февраля 2015, 17:07

Пройшло два місяці, з моменту останніх матчів групового етапу Лч, потім був жереб, жереб який подарував нам декілька пар які сміливо можна назвати лобовим зіткненням сильних світу цього. Пар вісім, але мені особисто хотілося б акцентувати увагу на матчах, які експерти відразу ж охрестили  центральним спарками на даному етапі.  

                                                                         

Парі Сан Жермен – Челсі

Рік тому, на стадії  четверть фіналу ці команди грали між собою. Тоді дома парижани впевнено обіграли команду з Лондона з рахунком 3-1, матч в столиці Англії проходив без лідера французів З.Ібрагімовіча,  ставка була зроблена на Е.Кавані який не використав декілька стовідсоткових  моментів, що вилилось в 0-2. Зараз Златан буде в строю але не буде інших ключових виконавців, матч на Парк де Пренс  пропускатимуть ключові фігури в центрі поля такі як Кабай, Мотта, можливо Матуіді, не буде грати бразилець Лукас. В стані аристократів одна втрата та й те на тлі проблем ПСЖ втратою це важко назвати – Обі Мікель. Знаючи як команда Моуріньо любить наводити лад в центрі поля, відсутність вищезазначених футболістів команди Блана змушує фанів ПСЖ молитися на Вератті та чекати від ескулапів «добро» на участь в матчі Б.Матуіді. Також відомо як підопічні  Особливого грають в відповідальних матчах таких стадій змагань, можна припустити що гра буде досить обережною, парижани звісно будуть грати першим номером на що команда Особливого маючи в складі таких виконавців як Азар, Вілліан або новоспечений «пенсіонер» колумбієць Куадрадо намагатиметься відповідати різким  контратаками. Питання стоїть наступним чином: наскільки вміло команда Блана буде розпоряджатися своєю владою на рідному газоні і  як вправно Челсі буде протистояти потугам господарів. А гості будуть тужитись і намагатись забити по при всі втрати,  адже їхати через декілька тижнів в домівку  синіх, на Стемфорд Брідж. Де і як  рік тому чомусь думається буде зовсім інша гра….

 

 

Манчестер Сіті - Барселона

 Ці команди також грали в минулому розіграші Лч, при чому на відміну від ПСЖ – Челсі, Сіті з Барсою зустрічалися саме на стадії плей-офф. Про матч минулорічний особливо згадувати не будемо, просто нагадаємо що тоді Барса впевнено двічі  обіграла  міщан.

На разі команда Пеллегріні переживає не найкращий час, регулярно втрачаючи очки відпустивши Челсі вже на сім пунктів. Можна було би це списати на відсутність Яя Туре але команда так розпочала грати раніше, коли івуарієць був у складі. Барса в свою чергу як здавалось мала переживати свою «лютневу» кризу, саме в другому місяці року Барса останнім часом багато втрачає пунктів. Але цього сезону спостерігаємо що каталонці таке враження в лютому-місяці  вийшли на пік своєї  форми.  Дивлячись на стан команд можна впевнено сказати що Барса й тепер є фаворитом  матчу. Хоча Сіті вже пора вчити уроки і виносити якісь висновки зі своїх «звитяг» в найпрестижнішому клубному турнірі старого світу.

 

 

 

Матчів багато,  і кожна людина буде вибирати що дивитися їй в лайві, але що б ми не вибрали і які матчі не дивились це все стане історією наша ніша в цій історії – насолоджуватись плей-оффом ліги Чемпіонів.