Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Віталій Рева в 46 років повернувся в чемпіонат України. І виступає за п’ятий київський клуб у кар’єрі

Віталій Рева в 46 років повернувся в чемпіонат України. І виступає за п’ятий київський клуб у кар’єрі

Після восьми років паузи.

Блог — Ноу Баланса
26 июля 2021, 20:39
11
Віталій Рева в 46 років повернувся в чемпіонат України. І виступає за п’ятий київський клуб у кар’єрі

Після восьми років паузи.

Вихідними стартував новий чемпіонат України. В усіх трьох професійних лігах пройшли матчі першого туру, в яких уже назбиралось чимало цікавих подій. Наприклад, в другій лізі на профі-рівні дебютували новачки, серед яких примітний київський клуб «Лівий берег».

Його фінансує колишній президент «Олександрії» Микола Лавренко. Почесний президент клубу – Микола Павлов, а в тренерському штабі колишні гравці УПЛ Іван Кривошеєнко та Андрій Запорожан.

Останній паралельно ще й виступає на полі разом з іншими досвідченими та відомими футболістами на кшталт Миколи Іщенка, Павла Ксьонза, Артема Старгородського та… 46-річного Віталія Реви.

Вихідними Віталій зіграв у поєдинку проти черкаського ЛНЗ (2:1) і таким чином перервав 8-річну паузу у своїй і так насиченій кар’єрі.

До цього останній поєдинок голкіпера в чемпіонаті Україні відбувся 21 вересня 2013 року – тоді київський «Арсенал», який доживав останні місяці, поступився на виїзді 0:2 ще одному майбутньому мерцю – «Говерлі».

Після смерті «Арсенала» на той час 38-річний Рева ще сподівався продовжити кар’єру і про закінчення не думав. Але запрошень роботи не надійшло, тому Віталій зайнявся іншим. Багато чим іншим:

  • проходив онлайн-курс з футбольного менеджменту в Інституті Йохана Кройффа в Барселоні;
  • здобував тренерську ліцензію в Україні;
  • грав за ветеранську збірну України;
  • трудився в Контрольно-дисциплінарному комітеті УАФ;
  • входив у тренерський штаб Володимира Єзерського в збірній U-19;
  • на початку 2019-го увійшов у команду Руслана Ротаня, який прийняв молодіжну збірну України.

Позаігровому періоду Реви перипетій не бракує. Як це було й раніше – «Лівий берег» став восьмим клубом в кар’єрі Віталія. І п’ятим київським.

Непоганий показник столичної лояльності як для уродженця Дніпра, який знову одягнув бутси та свою козирну кепку.

Фото: «Лівий берег»

Другие посты блога

Все посты