Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/В яких містах України будуть фан-зони до Євро-2020

В яких містах України будуть фан-зони до Євро-2020

І де показуватимуть футбол на великих екранах.

Блог — Ноу Баланса
10 июня 2021, 19:52
34
В яких містах України будуть фан-зони до Євро-2020

І де показуватимуть футбол на великих екранах.

Чимало з українських вболівальників через пандемію та її обмеження вимушено відмовились від поїздки на Євро та емоцій континентального свята футболу. Компенсувати або принаймні наблизити до цих відчуттів покликані фан-зони, які влаштовують в українських містах з наближенням турніру.

Tribuna.com зібрала основні фан-локації України, зробивши невеликий ґайд по них.

Київ

В столиці вже цієї неділі влаштують фан-зону в чаші НСК «Олімпійський». Parimatch та «Шахтар» організовують показ стартового поєдинку збірної України проти Нідерландів, але цим розважальна програма не обмежується.

Обіцяють прямі включення з роздягалень команд, кіберспортивні атракції, квізи з футбольними персонами, фудкорт, а також лаунж-зони для відеоігор, настільний теніс та фотозони у спеціальному «Кібертраку». Все це супроводжуватиме подію, починаючи з 17:00.

Вхід коштує 100 гривень.

Чи будуть подібні покази в інші дні матчів української збірної, поки невідомо.

Окрім цього, усі три матчі України в групі (плюс наступні в разі виходу команди в плей-офф), а також півфінали та фінал Євро можна буде переглянути на великому екрані в КВЦ «Парковий». Тут також обіцяють наповнити перегляд розважальними локаціями та атракціями.

Квитки сюди коштуватимуть 300 гривень. А VIP-перепустки – на 200 гривень більше.

Львів

Тут буде, ймовірно, наймасштабніша фан-зона України. Футбольний клуб «Рух» організовує її на весь період чемпіонату Європи – від стартового матчу до фінального.

На майданчику для проведення заходів Ennio Event Square в центрі міста влаштують Lviv Fan Festival – свято футболу, музики та їжі. Тобто, це буде не лише спортивна подія – окрім щоденного перегляду самих матчів та різних футбольних атракцій (турніри з FIFA, чемпіонат Львову з панни, футбольний блошиний ринок, квізи та конкурси коментаторів) на локації будуть також виступати музичні гурти, паралельно проводитиметься гастро-фест.

Щоденні квитки вартують 50 гривень. Їх можна придбати як онлайн, так і при вході. Організатори також обіцяють опцію VIP-перепустки за 200 гривень.

Дніпро

Як і в Києві, тут наразі можна буде масово переглянути лише поєдинок України проти Нідерландів. Показ пройде в рамках фестивалю Міський пікнік в центрі відпочинку Bartolomeo.

Вартість квитка – 100 гривень.

Чернігів

В цьому місті показуватимуть усі три групові матчі України на Євро. «Десна» та Parimatch організують перегляд на чернігівській Красній Площі в центрі міста, де й розташовуватиметься фан-зона.

Вхід на її територію безплатний.

Рівне, Івано-Франківськ, Одеса, Миколаїв, Запоріжжя, Харків, Полтава, Черкаси та знову Львів і Дніпро

Всі ці міста об’єднає згадана вище атракція від Parimatch – кіберспортивний проект «Кібертрак». Це фура-трансформер, яка впродовж Євро курсуватиме з міста в місто, де влаштовуватиме навколо себе імпровізовані фан-зони.

Як і в Києві, розважальна програма міститиме кіберспортивні змагання, можливості пограти в баскетбол, настільний теніс, кікер та PlayStation в лаунж-зоні. Замикатиме усе вечірній перегляд футбольних матчів, які будуть в меню в конкретний день, на великому екрані, прикріпленому до «Кібертраку».

Доступ до перелічених опцій буде безплатний.

Вінниця, Умань

В купі з названими вище містами шеф-продюсер телеканалів «Футбол» (які є офіційними трансляторами Євро-2020 в Україні) Іван Гресько повідомив також про організацію фан-зон у Вінниці та Умані. Щоправда, наразі невідомо, якою саме буде програма в цих містах.

Фото: Львівська асоціація футболу; ukranews.com

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты