Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Гравців «Колоса» звинуватили в п’яному гармидері у потязі. Клуб звинувачує у відповідь та відмовляється коментувати скандал

Гравців «Колоса» звинуватили в п’яному гармидері у потязі. Клуб звинувачує у відповідь та відмовляється коментувати скандал

Під підозрою Лисенко, Мілько та Чурко.

Блог — Ноу Баланса
21 апреля 2021, 15:00
17
Гравців «Колоса» звинуватили в п’яному гармидері у потязі. Клуб звинувачує у відповідь та відмовляється коментувати скандал

Під підозрою Лисенко, Мілько та Чурко.

Що сталось?

Днями видання «Обозреватель» опублікувало матеріал під заголовком «Футболісти «Колоса» влаштували п’яний гармидер в потязі: деталі від постраждалої». Текст побудований на інтерв’ю з дівчиною, на ім’я Марія, яка звинувачує чотирьох гравців клубу з Ковалівки в домаганні до неї та її трьох подруг.

За її словами, це сталось 4 квітня в нічному потязі Ужгород – Київ, яким дівчата добирались в столицю після похоронів подруги.

«Коли ми сіли в поїзд, то побачили, що в сусідньому купе п’яні хлопці. Попросили провідницю попередити їх, щоб поводилися тихіше – бо вони з самого початку почали стукати нам в стіну. Мабуть, хотіли познайомитися. Але ми ні з ким не знайомимося. Троє з нас – заміжні, мають дітей. Та й поверталися ми не з розважальної прогулянки…

Вони кричали там, веселились, мат-перемат. Заснути було неможливо. Потім вони стукали, стукали, стукали... А близько другої ночі один з них просто виламав наші двері», – розповіла Марія й додала, що порушники були одягнені в труси та футболки.

Одна з дівчат упізнала в сусідах футболістів «Колоса» – у команди якраз 4 квітня був виїзний матч УПЛ в Ужгороді проти «Миная» (0:0). Як пише видання, це були Володимир Лисенко, Вадим Мілько та Владислав Чурко. Четвертого ідентифікувати, за словами дівчат, не вдалось.

У відповідь пасажирки викликали начальника потягу, який прибув з працівниками охорони, щоб стримувати порушників до самого Києва. По прибутті в столицю на вокзалі учасників інциденту зустріли представники поліції.

«Вони спочатку сміялися. Коли побачили поліцію – трохи напружилися. Один з наших нічних сусідів почав нас ображати – мовляв, ми самі винні, спровокували їх. Як спровокували? Тим, що двері замкнули з самого початку?

Я і ще одна з дівчаток написали заяви, нас опитала поліція. І знаєте – поліцаї не зробили нічого. Бачачи, що ці хлопці до нестями п’яні, їм не зробили тест на алкоголь, не затримали до з’ясування обставин – просто відпустили», – обурюється дівчина.

Видання також повідомило в тексті, що досі невідомо, чи зареєстрували правоохоронці заяву дівчат та чи відкрили з цього приводу справу. Також Марія поскаржилась, що ніхто з клубу не вибачився перед нею та подругами, хоча за її інформацією «Укрзалізниця» повідомила про інцидент як сам «Колос», так і відправила відповідного листа в УАФ.

Що з цього приводу кажуть в «Колосі»?

Сьогодні на офіційному сайті клубу з Ковалівки вийшла заява. В ній «Колос» заперечує причетність названих гравців та звинувачує «Обозреватель» та авторку тексту Марію Шевчук:

«Впадає в очі рівень професійного підходу працівника даного інтернет-порталу Марії Шевчук, яка для об’єктивного висвітлення інформації не спромоглася звернутися до клубу за коментарями, але не оминула дорікнути про відсутність реакції з нашого боку.

Офіційно заявляємо, що жодних звернень, в тому числі від правоохоронних органів, журналістів, ЗМІ, Укрзалізниці чи інших учасників даної ситуації на момент виходу вищезазначеної статті  до нас не надходило.

Крім того, автором статті були використані та розповсюджені зображення і персональні дані інших футболістів, які жодного відношення до даної ситуації не мають».

Таким чином клуб заявив, що не буде «коментувати дану ситуацію постфактум», але тут же підкреслив, що засуджує будь-яку протиправну та аморальну поведінку, незалежно від особистості.

Водночас вчора, ще до публікації цієї заяви Tribuna.com зверталась в «Колос» за поясненням, але відповіді не отримала. Як і не змогла зв’язатись із вказаними футболістами.

То було все це насправді чи ні?

Щоб прояснити це, Tribuna.com також звернулась із запитом в Національну поліцію України за підтвердженням описаної на сайті «Обозреватель» ситуації. Також ми попросили уточнити, чи ведеться розслідування інциденту, якщо він все ж таки відбувся.

Поки відповіді від правоохоронців ми не отримали. Як тільки вона надійде, ми опублікуємо її на своїх сторінках та додамо в цей матеріал.

Фото: «Колос»

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты