Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/«Десні» не пощастило з жеребом – команда незаслужено вилетіла так рано

«Десні» не пощастило з жеребом – команда незаслужено вилетіла так рано

Але точно повинна повернутись сильнішою.

Блог — Ноу Баланса
24 сентября 2020, 23:53
15
«Десні» не пощастило з жеребом – команда незаслужено вилетіла так рано

Але точно повинна повернутись сильнішою.

Не такий страшний «Вольфсбург»... Дивно на це вказувати після п’ятого за рік поєдинку «вовків» проти української команди, але всі ми десь такого підсумку й очікували – німці були абсолютним фаворитом пари. Ключове слово – «були».

Зараз, після гри стійким залишається відчуття, що «Десні» не вистачило зовсім трохи. Трохи удачі в ударі Калітвінцева, який заблокували майже на лінії. Трохи влучності та майстерності у Будківського під кінець гри та ще за рахунку 0:1. Трохи спокою замість гарячкуватості, яка затьмарила голову Тамму.

Так, з цих «трохи» й утворився програшний гандикап, який іншими словами називається «браком досвіду». Але ж хлопці Рябоконя впродовж матчу розвинулись достатньо, щоб переконати – брак досвіду можна компенсувати вірою в себе і в тренерські ідеї. Якими ж натхненними та впевненими в собі вийшли сіверяни на другий тайм і як затиснули суперника в його штрафному! Не дивно, чому естонець Йоонас втратив голову.

Олександр Рябоконь склепав славну банду. Вони заслужили пройти далі, і майже напевно пройшли б, якби жереб не підкинув їм на єврокубковий дебют надто серйозного суперника. Дивлячись на сьогоднішній виступ чернігівців і на суперників «Колоса», усвідомлюєш це ще краще. Мабуть, треба «Десні» попрацювати ще й над кармою.

Можна сумувати, що сьогодні на полі вже не було Фаворова та Філіпова. Жаліти, що рівноцінної заміни їм керівництво клубу не спромоглось знайти перед історичним стартом в Європі. Шкодувати, що Рябоконь та його хлопці не поквитались через байдуже ставлення до них німців від початку. Але завжди є варіант сповнитись оптимізмом.

«Десна» за останні кілька років показала, що вміє конвертувати невдачі в успіх. І після відібраного на користь «Вереса» виходу в УПЛ у 2017-му. І після посереднього дебюту у вишці через рік. Цих хлопців промахи загартовують – принаймні, поки там є Рябоконь (чомусь тут думається конкретно про нього).

Сьогоднішня гра дала колосально багато «Десні» – залишилось засвоїти і розвинути. За рік повинно бути вдвічі краще.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты