Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Для клубів УПЛ дозвіл заповнити трибуни лише на 25% - як відкрити стадіони повністю. Ми майже не помітимо обмеження

Для клубів УПЛ дозвіл заповнити трибуни лише на 25% - як відкрити стадіони повністю. Ми майже не помітимо обмеження

Лише у трьох команд заповнюваність вища.

Блог — Ноу Баланса
25 июля 2020, 10:02
15
Для клубів УПЛ дозвіл заповнити трибуни лише на 25% - як відкрити стадіони повністю. Ми майже не помітимо обмеження

Лише у трьох команд заповнюваність вища.

Нарешті. Після чотиримісячної заборони українські стадіони відчинили для вболівальників. Поки в тестовому режимі. Цього тижня президент УАФ Андрій Павелко та міністр охорони здоров’я Максим Степанов домовились – на матчі плей-офф УПЛ за Лігу Європи впустять глядачів. Звісно, не без обмежень: трибуни дозволили заповнити лише на 25%, соціальна дистанція – мінімум 1.5 м, антисептики, відкриті проходи та всяке інше, до чого ми уже звикли.

При цьому, до заповнюваності лише на 25% ми звикли ще до карантину. В поточному сезоні Прем’єр-ліги на матчах 9 команд з 12 середня заповнюваність не переходила цей поріг. Тому для цих клубів обмеження буде лише умовним. І тільки «Маріуполь», «Десна» та «Колос» можуть похвалитись, що на їхніх домашніх іграх мінімум третина стадіону була зайнята глядачами.

Як ми вже говорили, відвідуваності УПЛ коронавірус не страшний.

Тому прагнення Андрія Павелка невдовзі збільшити ліміт до 50% заповнюваності стосується атмосфери лише на матчах збірної України, єврокубків та дербі «Динамо» з «Шахтарем». На настрій решти українського футболу це не впливає жодним чином.

Фото: «Шахтар»

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты