Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Ідеальний день «Ворскли»: зимовий новачок поклав дубль, а чемпіон світу U-20 ефектно відстояв на нуль

Ідеальний день «Ворскли»: зимовий новачок поклав дубль, а чемпіон світу U-20 ефектно відстояв на нуль

Навіть Максимова вилучили на фарт.

Блог — Ноу Баланса
19 июня 2020, 21:47
2
Ідеальний день «Ворскли»: зимовий новачок поклав дубль, а чемпіон світу U-20 ефектно відстояв на нуль

Навіть Максимова вилучили на фарт.

Точка відліку драми в Полтаві – вже 6 хвилина гри. «Дніпро-1» почав яскравіше і в одній з атак Булеца заробив пенальті. Суддя Денис Шурман рішуче вказав на точку, але гравців «Ворскли» не переконав. Емоції, вигуки, претензії до бокового – на галас прибіг тренер полтавців Юрій Максимов і зробив найважливіший внесок в матч: ціною вилучення натиснув на арбітра, який скасував пенальті. I зарядив свою команду на подвиг.

«Дніпро-1» домінував майже весь матч. Команда Михайленка сьогодні – це 16 ударів по воротах, з них п’ять – в створ, а також 9 кутових та володіння м’ячем 66 на 34%. Але команда Максимова сьогодні – це 100500 вольтів енергетики, яка допомогла господарям майже дивом вистояти та виграти. Майже, бо в біло-зелених було два герої.

Перший – воротар Дмитро Різник. В жовтні чемпіон світу U-20 дебютував за першу команду «Ворскли», а сьогодні провів найкращий матч за команду. Пам’ятаєте про п’ять ударів у створ? Дмитро блискуче впорався з усіма і навіть з пушкою Адамюка головою. Сейв туру однозначно:

До речі, 21-річний воротар знає, як потрапляти в наші підбірки. Ось тут його шедевр з березня. 

Другий герой – Руслан Степанюк. Нападник приєднався до «Ворскли» лише взимку, повернувшись із Казахстану. Тут же дебютував з голів «Шахтарю» та «Динамо», що вже не можна сприймати як поганий старт для новачка.

Але незабаром в інтерв’ю форвард заявив: «Деякі люди не дуже добре відреагували на мою появу у «Ворсклі». Що ж, після сьогоднішнього суперважливого дубля у ворота лідера другої шістки таких людей має, як мінімум, поменшати.

Голи Руслана зламали хід гри. Перший м’яч стався в момент, коли здавалось, що «Дніпро-1» от-от заб’є.

Другий відбувся одразу по перерві, коли гості точно планували не пропускати. Майстерно.

«Ворскла» вперше перемогла після відновлення чемпіонату й тепер в піднесеному настрої готуватиметься до ще одного протистояння, в якому 100500 вольтів енергетики знадобляться навіть більше.

Наступного тижня полтавці грають півфінал Кубка України проти «Маріуполя».

Фото: «Ворскла»

Другие посты блога

Все посты