Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/У Вукоєвіча проблеми з поліцією: погрожував дружині, провів ніч під арештом, змусили покинути дім

У Вукоєвіча проблеми з поліцією: погрожував дружині, провів ніч під арештом, змусили покинути дім

Скаут київського «Динамо» ризикує втратити роботу в збірній Хорватії U-20.

Блог — Ноу Баланса
9 мая 2020, 18:05
6
У Вукоєвіча проблеми з поліцією: погрожував дружині, провів ніч під арештом, змусили покинути дім

Скаут київського «Динамо» ризикує втратити роботу в збірній Хорватії U-20.

В Хорватії розгорнувся скандал навколо екс-динамівця Огнєна Вукоєвіча. Вчора місцева преса з посиланням на поліцію Загреба повідомила, що проти 36-річного хорвата відкрили кримінальну справу. 8 травня правоохоронці взяли його під арешт, відмовившись від коментарів.

«Доки не закінчиться кримінальне розслідування, ми не можемо коментувати, був злочин чи ні», – цитує загребську поліцію видання Jutarnji list.

Детальніша інформація з’явилась сьогодні, коли Вукоєвіча, який провів ніч з 8 на 9 травня в поліції, допитали в муніципальній прокуратурі. Ось деталі зі справи, які опублікувало те ж видання Jutarnji list з посиланням на адвоката Огнєна Ніколу Мандіча:

  • Причина порушення кримінальної справи – звернення в поліцію 38-річної дружини Вукоєвіча Андреи;
  • Вона поскаржилась правоохоронцям, що 7 травня чоловік прийшов додому пізно ввечері, бувши напідпитку. Андреа роздратував стан Огнєна, що уже розсердило його;
  • Зав’язалась словесна перепалка, в ході якої Вукоєвіч пригрозив вбити дружину та її родичів. Відчувши загрозу життю, жінка спробувала викликати поліцію, але Огнєн намагався відібрати в неї телефон та штовхнув її;
  • Невдовзі до них додому прибула поліція, яка арештувала Вукоєвіча та виявила в його крові 0,6 проміле алкоголю.

Вислухавши Огнєна, прокурор вирішив не тримати його під вартою до судового вироку. Проте він заборонив Вукоєвичу відвідувати свій дім в Тушканаці (під Загребом) та наближатись до дружини на відстань, менш як 200 метрів.

Заборона триватиме доти, поки подружжя не порозуміється, а адвокати не подадуть клопотання про зупинку справи. В іншому випадку вирок винесе суд за результатами розслідування.

«Можу підтвердити, що через розбіжності з дружиною мене допитали в прокуратурі. Мене звільнили з-під варти із зобов’язанням мешкати окремо, поки ми не владнаємо ці розбіжності.

Вірю, що скоро ми все це з’ясуємо в колі сім’ї. До цього моменту попрошу зрозуміти потребу залишити наші сімейні справи між нами», – прокоментував події сам Вукоєвіч.

На конфлікт уже зреагував Хорватський футбольний союз, в якому Огнєн працює на посаді головного тренера збірної U-20. «Ми рішуче засуджуємо та виявляємо нульову толерантність до всіх проявів насильства, а тему домашнього насильства ми розцінюємо особливо чутливою.

Зараз Хорватський футбольний союз знайомий із ситуацією лише за повідомленнями у ЗМІ та не володіє усією картиною того, що сталось насправді. Ставимось до цього якомога серйозніше та уважно стежимо за розвитком подій. Ми негайно відреагуємо, як тільки всі факти встановлять».

Ймовірно, таку позицію Хорватського футбольного союзу слід розцінювати як загрозу посаді Вукоєвіча в збірній U-20, яку він очолив у травні минулого року.

Також Огнєн є скаутом київського «Динамо», у складі якого виступав з 2008 по 2015 роки з перервами на оренди в московський «Спартак» (півроку) та загребське «Динамо» (рік). У 2018 році Вукоєвіч входив у штаб збірної Хорватії, яка дійшла до фіналу чемпіонату світу.

Фото: gloria.hr

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты