Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Гравці «Шахтаря» на карантині займаються з персональним фітнес-тренером. Він працював зі зірками «Баварії» та мав проблеми з поліцією Києва

Гравці «Шахтаря» на карантині займаються з персональним фітнес-тренером. Він працював зі зірками «Баварії» та мав проблеми з поліцією Києва

Серед клієнтів – Тайсон, Коваленко та навіть Бурда.

Блог — Ноу Баланса
21 апреля 2020, 19:56
8
Гравці «Шахтаря» на карантині займаються з персональним фітнес-тренером. Він працював зі зірками «Баварії» та мав проблеми з поліцією Києва

Серед клієнтів Фабрісіо Фортеса – Тайсон, Марлос, Коваленко та навіть Бурда.

Керував автомобілем, який належить клубу, з ознаками алкогольного сп’яніння

Це сталось 14 жовтня минулого року о п’ятій годині ранку. Увагу столичних патрульних на вулиці Малевича привернув «Hyundai». За його кермом виявився громадянин Бразилії, в якого були ознаки алкогольного сп’яніння. «А саме різкий запах алкоголю з рота, порушення мови та нестійка хода», – звітували опісля патрульні.

Пройти тест у присутності свідків водій відмовився, чим порушив ПДР. А згодом і проігнорував повістку в суд, куди патрульна поліція Києва відправила матеріали тієї ранкової історії – зокрема те, що бразилець був за кермом авто, яке належить футбольному клубу «Шахтар».

Голосіївський районний суд обійшовся без присутності водія та зафіксував адміністративне порушення, оштрафувавши порушника на 10,2 тисяч гривень. Через місяць бразилець штраф заплатив та виявив свою персону. Це був Фабрісіо Фортес Родрігес – фахівець з фітнесу, який останнім часом мешкає в Україні та індивідуально допомагає з фізичною формою місцевим футболістам. Здебільшого, бразильцям «Шахтаря».

Тренував Тьяґо Алькантару та Хаві Мартінеса, підписав угоду з компанією Шаблія

Фортес – тренер центру Nou Performance. Його три роки тому в Мюнхені заснувала група латиноамериканських спеціалістів з фітнесу, в тому числі Фабрісіо. В столиці Баварії у Nou Performance є власний зал для занять, але тренери також працюють віддалено та по всій планеті. На їхньому сайті вказано, що у них є клієнти в 15 країнах та 16 різних клубах.

Фортес спеціалізується на фітнесі з 2013 року. Серед найбільш зіркових його клієнтів – теперішні та колишні гравці «Баварії» Тьяґо Алькантара, Рафінья, Хуан Бернат, Дуґлас Коста та Хаві Мартінес. Окрім Німеччини та Бразилії, у Фабрісіо є досвід роботи в Іспанії, Туреччині та Україні.

В нас він найтісніше співпрацює зі земляками з «Шахтаря» – Тайсоном, Марлосом, Немом, Дентіньо, Аланом Патріком, Тете. Також займались у нього Фред, Алекс Тейшейра та Факундо Ферейра. «Якби я почав так займатись раніше, моя кар’єра була б абсолютно іншою. Впевнений, на високому рівні я б зміг грати до 40 років», – хизується відгуком Марлоса сайт Nou Performance.

Зараз Фортес мешкає в Україні та в умовах карантину допомагає підтримувати форму гравцям «Шахтаря». Наприклад, Додо:

Або Вітао:

Хоча не лише з гірниками працює Фортес. Є в нього досвід роботи також з футболістами «Динамо». 

Сідклей:

Шапаренко:

Бурда:

А з квітня 2018 року Фабрісіо та його Nou Performance співпрацюють з агентською компанією Вадима Шаблія ProStar – за умовами перші мають допомагати з фітнесом клієнтам других.

Фото: інстаграм Фабрісіо Фортеса

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты