Tribuna/Футбол/Блоги/Ноу Баланса/Скільки грають наші чемпіони світу в цьому сезоні. Все погано не лише у Луніна

Скільки грають наші чемпіони світу в цьому сезоні. Все погано не лише у Луніна

Час підрахувати.

Блог — Ноу Баланса
29 октября 2019, 14:30
42
Скільки грають наші чемпіони світу в цьому сезоні. Все погано не лише у Луніна

Зіркове покоління чемпіонської збірної України переживає непростий час пристосування до дорослого футболу та виходу на вищий рівень. Далеко не всі гравці історичної команди Петракова зараз мають стабільний ігровий час в першій команді, не кажучи вже про інші успіхи.

Хтось старанно пробивається в основний склад «Динамо» або «Шахтаря», а хтось стабільно виступає в оренді. Хтось грає в основі свого скромного клубу, а хтось міцно засів у дублі без хороших перспектив.

Час розвіяв кайф від перемоги в Польщі — пора поглянути, кому вдається розвивати літній успіх або хоча б не втратити рівень, а для кого настала пора для категоричних висновків.

Данило Бескоровайний

Один з трьох в цьому списку легіонерів грає за словацьку «Дунайску Стреду», яка на старті цього сезону навіть брала участь у кваліфікації ЛЄ. Зараз Данило є основним центрбеком в команді, допомагаючи її в боротьбі за перше місце.

Зіграних за першу команду хвилин: 946

Олександр Сафронов

Про цього хлопця ви читали на днях в новинах — Олександр в суботньому матчі свого «Дніпра-1» проти «Олімпіка» заробив дві жовті за одну хвилину. Як наслідок, в найближчому поєдинку він вперше в сезоні не потрапить до заявки дніпрян та лише вдруге не вийде на поле.

Зіграних за першу команду хвилин: 819

Микола Мусолітін

Микола разом з «Чорноморцем» після минулого сезону опустився з УПЛ в Першу лігу.  Там він здебільшого грає в основі й навіть забиває та віддає гольові передачі. Щоправда, цього місяця Мусолітін зіграв небагато після того, як заробив вилучення за відмах в грі з «Інгульцем».

Зіграних за першу команду хвилин: 729

Владислав Супряга

Герой фіналу проти Південної Кореї намагається розвинути літній успіх в оренді-повернення за «Дніпро-1». Вдається неоднозначно. Владислав ніби й основний форвард у Михайленка, але забив поки лише три голи (плюс один асист). Проте тренерська довіра в юнака є, тому все не так погано.

Зіграних за першу команду хвилин: 723

Максим Чех

Орендований у «Шахтаря» опорник допомагає «Маріуполю» зіграти не гірший сезон, ніж попередній. Один з основних гравців у команді Бабича в поточному сезоні не зіграв лише в трьох іграх азовців у чемпіонаті. Хоча одну з них можна й не враховувати — це була грати проти «Шахтаря», якому й належить футболіст.

Зіграних за першу команду хвилин: 572

Віктор Корнієнко

Ще один маріуполець із шахтарівською пропискою, в якого є стабільна ігрова практика в складі азовців. Лівий фланг захисту команди Бабича — його відповідальність, хоча незамінного статусу в нього немає. Зате є один асист в матчі проти «Карпат» в третьому турі.

Зіграних за першу команду хвилин: 526

Сергій Булеца

Автор вирішального голу в ворота Італії в півфіналі молодіжного ЧС разом із Супрягою переїхав з «Динамо» в оренду в «Дніпро-1». Там він поки забив лише один гол — той самий, в дебютному матчі дніпрян в УПЛ у ворота «Олімпіка». При цьому, в Сергія ще є два асисти та стабільна ігрова практика в Михайленка, хоч останнім часом він рідше потрапляє в старт.

Зіграних за першу команду хвилин: 495

Валерій Бондар

Капітан молодіжки — один з небагатьох гравців «Динамо» та «Шахтаря», який залишився на цей сезон в рідному клубі. При цьому, Валерій не безуспішно прокладає собі дорогу в основу команди Каштру. Тренер «гірників» поступово дає йому все більше ігрової практики, та й з кінця серпня Бондар лише раз не потрапив в заявку на матч. Приємний бонус для гравця — нещодавній дебютний гол за рідний клуб.

Зіграних за першу команду хвилин: 323

Денис Попов

Свіжі проблеми в центрі захисту «Динамо» допомогли Попову пробитись в основу киян, хоча ще на початку жовтня в це не дуже вірилось. На відміну від Бондара, Денис тепер також отримує єврокубковий досвід, окрім ігор українського чемпіонату. Здається, все зараз в його руках.

Зіграних за першу команду хвилин: 270

Юхим Конопля

Жартівник Юхим в цьому сезоні допомагає «Десні» в боротьбі за бронзу. Там йому не одразу знайшли місце, та й зараз його ще не можна впевнено назвати гравцем старту в Рябоконя. Але тенденція швидше позитивна, ніж навпаки. В «Шахтарі» йому точно було б ще гірше, а в Чернігові у нього вже є два асисти.

Зіграних за першу команду хвилин: 200

Ігор Снурніцин

Захисник «Олімпіка» не завжди потрапляє в заявку донеччан на гру, ще рідше його можна побачити на полі. В цьому сезоні Ігор взяв участь лише в трьох поєдинках. В попередньому сезоні все було відчутно веселіше.

Зіграних за першу команду хвилин: 184

Олексій Кащук

Олексій навіть в маріупольській оренді отримує мало ігрового часу. Жодного повного матчу за команду Бабича та лише два виходи в старті — проти «Карпат» та «Львова». Цього місяця Кащук взагалі ще ні разу не зіграв за «Маріуполь»

Зіграних за першу команду хвилин: 173

Дмитро Різник

У третього воротаря нашої чемпіонської збірної справи трохи кращі, ніж ми могли б написати про це ще тиждень тому. Резервний голкіпер «Ворскли» минулої суботи дебютував за першу команду полтавців. Але одразу пропустив чотири голи від «Зорі». Навіть не знаємо, чи радіти за хлопця.

Зіграних за першу команду хвилин: 90

Олег Веремієнко

Щасливчик Веремієнко, якого перед ЧС у Польщі довикликали в збірну замість травмованого Миколенка — ще один свіжий дебютант першої команди свого клубу. Захисник минулої неділі вперше зіграв за основу «Карпат» в матчі проти самого «Динамо», ще й допоміг здобути сенсаційну нічию.

Зіграних за першу команду хвилин: 90

Георгій Цитаішвілі

Обнадійливі 17 хвилин в стартовому матчі сезону (Суперкубку проти «Шахтаря») не стали передвісниками чогось хорошого для Цитаішвілі. Конкуренція на його позиції в столичній команді тільки посилилась, а зміна головного тренера не вплинула на ставлення до нього. Тому в трьох осінніх іграх за збірну U-21 Георгій зіграв майже в п’ять разів більше, ніж за «Динамо». Хоч і в заявку став потрапляти частіше.

Зіграних за першу команду хвилин: 24

Данило Сікан

Найкращий бомбардир нашої молодіжки на ЧС (разом з Поповим) сидить в «Шахтарі» за спиною Мораєса й навіть рідко потрапляє в заявки на ігри — що в чемпіонаті, що, тим паче, в ЛЧ. Звична для «гірників» картина — якщо захисник Бондар ще потрапляє в склад, то нападник Сікан лише сподівається на краще майбутнє, паралельно граючи в юнацькій ЛЧ.

Зіграних за першу команду хвилин: 23

Андрій Лунін

Жодного матчу за клуб, лише один поєдинок за збірну — товариський проти Нігерії. В оренді за «Вальядолід» найзірковіший з наших чемпіонів світу впевнено гріє лаву запасних в той час, як його команда відбирає очки в грандів та спокійно йде в першій половині таблиці Ла Ліги.

Зіграних за першу команду хвилин: 0

Владислав Кучерук

Плачевну долю воротарів чемпіонської збірної разом з Луніним розділяє і Кучерук. В першій команді «Динамо» він тільки тренується. І лише травма Бойка посприяла тому, що Владислав останнім часом став потрапляти в заявку киян як резервіст Бущана.

Зіграних за першу команду хвилин: 0

Кирило Дришлюк

Після переходу в «Олександрію» влітку минулого року Кирило ще не зіграв жодного матчу за основну команду. Перемога на ЧС на позиції хавбека не вплинула — в поточному сезоні в нього лише одне потрапляння в заявку (проти «Карпат» на початку жовтня) без виходу на поле.

Зіграних за першу команду хвилин: 0

Олексій Хахльов

Поки однолітки здобувають бодай якусь ігрову практику на дорослому рівні, один з лічених легіонерів у цьому списку маринується в «Алавесі». Жодної гри за першу команду в сезоні й жодного потрапляння в заявку.

Зіграних за першу команду хвилин: 0

Денис Устименко

У третього за порядком форварда нашої молодіжки в Польщі справи йдуть не дуже. Все просто і лаконічно — грає за дубль «Олександрії», в основу не потрапляє й близько.

Зіграних за першу команду хвилин: 0

Фото: dac1904.sk, scdnipro1.com.ua, shakhtar.com, footboom.com, EPA

Другие посты блога

Все посты