Tribuna/Экстремальные виды/Блоги/Worldnews/PGA TOUR стартує на Eurosport, аби запропонувати спортивним фанатамживі преміум-трансляції гольфу цілий рік поспіль

PGA TOUR стартує на Eurosport, аби запропонувати спортивним фанатамживі преміум-трансляції гольфу цілий рік поспіль

• Eurosport буде щороку презентувати 43 тижні прямих трансляції туру PGA TOUR, починаючи з 2021 року. • Більше можливостей для спортивних фанів дивитися по телевізору або у стрімінговому режимі. • Підсилення довгострокового партнерства Discovery з...

Блог — Worldnews
Автор — Igor Kharenko
18 декабря 2020, 15:42
PGA TOUR стартує на Eurosport, аби запропонувати спортивним фанатамживі преміум-трансляції гольфу цілий рік поспіль

• Eurosport буде щороку презентувати 43 тижні прямих трансляції туру PGA TOUR, починаючи з 2021 року. • Більше можливостей для спортивних фанів дивитися по телевізору або у стрімінговому режимі. • Підсилення довгострокового партнерства Discovery з PGA TOUR і доповнення цифровою пропозицію GOLFTV для фанатів гольфу.

 

Напередодні події, яка обіцяє стати важливим роком для гольфу, Eurosport оголосила про нове партнерство з PGA TOUR, аби надати фанатам спорту 43 тижні гри в гольф наживо протягом року. Починаючи з січня 2021 року спортивний напрямок номер один в Європі буде представляти прямі трансляції турнірів і основні моменти у більш ніж 30 країнах*, зокрема, у Чехії, Греції і Туреччині, на нових ринках, які повинні з'явитися у наступні роки, а також продовжить своє мовлення у Данії, Італії, Норвегії Португалії та Росії.

 

Eurosport буде показувати в середньому 16 годин прямої трансляції кожного турнірного тижня (із четверга по неділю), що ідеально доповнить пропозицію преміум-контенту Eurosport. Спираючись на встановлений обсяг своїх лінійних каналів, Eurosport буде висвітлювати події із врахуванням регіональних особливостей. Зокрема, з коментарями місцевих експертів місцевою мовою, використовуючи при цьому виробництво живих турнірів світового класу PGA TOUR.

 

Нове партнерство розширить охоплення PGA TOUR, аби його могли побачити ще більше глядачів, особливо тих, хто вважає за краще дивитися програми в рамках тих телевізійних підписок, які у них вже є. У найближчі місяці глядачам Eurosport запропонують одні з найбільш очікуваних турнірів PGA TOUR, зокрема THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, Genesis Invitational і Arnold Palmer Invitational, представлені Mastercard. Так само, як і всі наступні події в рамках Плей-офф FedExCup, які стартують в серпні.

 

Ці трансляції засновані на довгостроковому партнерстві Discovery з PGA TOUR, оголошеному в червні 2018 року, і доповнюють існуючу пропозицію від GOLFTV на базі PGA TOUR, сервісу стрімінгової передачі цифрового контенту про гольф, що пропонує найкращий контент в режимі реального часу, який відповідає запитам фанатів гольфу по всьому світу. У той же час, GOLFTV як і раніше буде найкращим місцем для фанатів гольфу, де вони зможуть насолодитися вузькопрофільним і детальним контентом, який стосується гри в гольф. Eurosport також обіцяє і надалі розширювати аудиторію в Європі, охоплюючи мільйони будинків.

 

Ендрю Джорджиу, президент Eurosport і Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, сказав: «Ми дуже раді розширенню співробітництва Discovery з PGA TOUR, а також тому, що пропозиція Eurosport збагатилась трансляцією гольфу світового класу, яка триватиме цілий рік. Це надає абсолютно новий контент для фанів спорту у країнах, які щодня користуються каналами і платформами Eurosport. Напередодні Олімпійських ігор наступного літа Eurosport також зможе простежити, як провідні гравці світу подорожуватимуть до Токіо».

 

«Завдяки багатосторонньому досвіду Eurosport і досвіду віддаленого виробництва, тепер ми можемо організувати такий рівень локалізації, який забезпечить чудові враження від перегляду. Мірою того, як для нас стають доступними додаткові права на ринку, ми раді залучати більше прихильників до гри в гольф, а також запропонувати нові можливості для брендів, які прагнуть привернути увагу гравців до гольфу і спорту у великих масштабах», – сказав Джорджиу.

 

Рік Андерсон, голова прес-служби PGA TOUR, сказав: «Сьогоднішнє оголошення - ще один приклад того, чому ми завжди були впевнені, що наше видатне партнерство з Discovery принесе користь не тільки PGA TOUR, але і прихильникам гольфу по всьому світу».

 

«Завдяки широкій мережі Eurosport, яка постійно зростає, ми протягом усього року будемо забезпечувати висвітлення ТУРу світового класу для більшої кількості спортивних фанів, ніж будь-коли раніше. Ці трансляції відбуватимуться із локалізованим продуманим програмуванням, яке наблизить цих фанів до гри», – додав Андерсон.

 

Алекс Каплан, президент і генеральний директор Discovery Golf і GOLFTV, сказав: «Разом із нашими довгостроковими партнерами PGA TOUR ми завжди прагнемо охопити більшу аудиторію і привернути нових шанувальників до гольфу, і саме у цьому полягає наше нове партнерство. Eurosport обіцяє втілити це у життя. У нас є неймовірна можливість використовувати масштаби Eurosport, аби піти ще далі».

«GOLFTV продовжує віддано служити фанатам гольфу, пропонуючи неперевершені прямі трансляції туру PGA TOUR, тематичні групи, велику бібліотеку контенту за запитом, включно із навчальними серіями світового класу, а також ексклюзивами на кшталт My Games: Tiger Woods – франшизою в партнерстві з Tiger. Прийдешній рік буде видатним для гольфу, і немає кращого місця для любителів гольфу, ніж GOLFTV», – додав Каплан.

 

Eurosport і GOLFTV є частиною Discovery, світового лідера у сфері розваг в реальному житті, який обслуговує пристрасну аудиторію суперфанів по всьому світу. Discovery підписав новаторський 12-річний стратегічний альянс з PGA TOUR у червні 2018 року. Його екосистема гольфу також включає в себе Golf Digest – найбільш відвідуване місце для гольфу в США, а також авторитетні джерела про те, як грати, у що грати і де грати.

Другие посты блога

Все посты