Tribuna/Ставки/Блоги/У світі футболу/«Марсель» - «Атлетіко»: прогноз на матч

«Марсель» - «Атлетіко»: прогноз на матч

Блог «У світі футболу» зробив свій прогноз на фінал Ліги Європи

Автор — Igor99
16 мая 2018, 13:41
3
«Марсель» - «Атлетіко»: прогноз на матч

Фінал Ліги Європи

Марсель (Франція) - "Атлетіко (Іспанія)

16 травня, 21:45

Сьогодні, о 21.45 прозвучить стартовий свисток фінального матчу Ліги Європи, в якому будуть виявляти сильнішого "Марсель" та "Атлетіко".

Подорож мадридців до цього фіналу розпочиналася ще в іншому турнірі — в Лізі чемпіонів. "кольчонерос" потрапили в одну з найрівніших "четвірок" чемпіонської Ліги і виявилися третім зайвим в компанії з "Ромою" та "Челсі". Цікаво, що мадридці в найпрестижнішому клубному турнірі зазнали лише однієї поразки, але в такій групі цього виявилося достатньо, щоб залишитися за бортом ЛЧ. Таким чином "Атлетіко" потрапив у плей - офф Ліги Європи, де одразу почали громити суперників, демонструючи всю серйозність своїх намірів. І насправді серйозно "індійцям" довелося напружитися лише в півфінальних матчах проти "Арсенала" де голи Кости і Грізмана вивели "Атлетіко" в фінал.

Шлях "Марселя" до фіналу був набагато довшим і тернистішим. Все почалося ще з третього раунду Кваліфікації. І не можна сказати, що "провансальці" цю кваліфікацію пройшли і не помітили, адже в кожному з турів відбору, один матч вони зіграли внічию. Далі був груповий етап, на якому "блакитно - білі" зі скрипом вийшли у плей - офф з другого місця, хоча група була далеко не найскладніша. Після цього була "гра наввипередки" в кожному з раундів, коли французи в першому матчі вигравали, а в матчі - відповіді — зазнавали поразки, або ж навпаки. Був з цього правила один вийняток — двобій з "Атлетіком" з Більбао, який переживав кризові часи. Обидва поєдинки проти "басків" "Марсель" виграв. І виїзний матч проти "Атлетіка" став єдиним!!! виїзним поєдинком в рамках цього сезону Ліги Європи, який "провансальці змогли виграти.

Зважаючи на все, написане вище, одразу зрозуміло, хто фаворит фіналу. Мадридці за останні 4 роки двічі потрапляли у фінал євротурніру; і після кожного з тих фіналів вони залишали поле з опущеними головами, відчуваючи гіркий смак поразки. Але це була Ліга Чемпіонів, а суперником був "Реал". Зараз же ситуація зовсім інакша. Сьогодні мадридцям протистоятиме "Марсель", якого іспанці суттєво переважають в класі і я не бачу, за рахунок чого може статися сенсація. Бажання? Так, у французів буде бажання, але і мадридці теж дуже спраглі трофеїв (а особливо — європейських). Єдиним фактором, на користь "Марселя) може бути те, що матч відбудеться у Франції. Хоча... Водночас, я не очікую розгрому, оскільки команда Сімеоне завжди вирізнялася обережністю, тим паче — в фіналі.

Прогноз на матч: перемога "Атлетіко" в 1 або 2 голи з коефіцієнтом 2.44

Другие посты блога

Феномен «Реала»
6 июня 2018, 01:00
4
Несломленный
20 мая 2018, 12:14
Великий провал
7 мая 2018, 12:47
1
Все посты