Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Прогноз на матч Металіст - Динамо Київ

Прогноз на матч Металіст - Динамо Київ

В прекрасний суботній день нас очікує вже в 2 турі УПЛ супердербі : Металіст - Динамо Київ.

2 августа 2014, 16:10
6

Команди, які зустрічаються, я більш ніж впевнений в цьому, будуть боротись за бронзу чемпіонату України, так як їхня гра бажає бути кращею ніж зараз.

 

Київське Динамо вже довготривалий час забуло, що таке золото України і цей сумний фактор не може не тиснути на гравців цього клубу. Столичному клубу є що доводити в матчах УПЛ. Фани Динамо вже втомились чекати на той час, коли клуб знову підніметься на Олімп, на вешину УПЛ і закидують свій клуб сміттям ( в переносному сенсі) поливають грязю! Всі чекають золота від Динамо Київ, всі хочуть щоб цей без сумніву величний клуб осідлав верхню таблицю УПЛ і завоював перше місце та повернув в столичний клуб свято, а найголовніше довіру фанатів, яку вони по трішки розпускають, так як очікування вбиває в них надію.

  Київське Динамо тепер буде робити нові кроки в новому сезоні, з новим тренером, тому очікувати від їхньої команди чого з ряду "неймовірно" не варто. Але хороший бойовий футбол показувати будуть вони.

Металіст ,натомість, це дуже класна команда, одна із кращих в УПЛ, але вони зазнали фінансового краху ,що зіграло з ними в злий жарт! На грані розпаду Харківська команда змогла зачепитись за волосинку надії, але тепер вже нестрашний цей, дійсно в 1 половині минулорічного сезону Металіста боялись всі, Металіст являвся зіркою надії ,що наш чемпіонат обмежується боротьбою тільки 2-х команд за золото, але ця зірка згасла на превеликий жаль. Металіст все ж залишається ударною командою УПЛ і претендентом на місце в Лізі Європи ,не дивлячись на ті перепони ,які їх спідкали.

Матч в нас буду дуже в'язким, багато боротьби, багато фолів. Цей матч можна зрівняти з матчем іспанської прімери (Реал Мадрид - Севілья) приблизно такі самі за силою суперники в УПЛ. Динамо Київ має перевагу і в цьому матчі і навіть букмекири ставлять на них, тобто на їхню перевагу. Отож мій остаточний прогноз 1-2 накористь Динамо Київ, уж сильно багато проблем на даний момент відчуває Металіст, ну а київський клуб більш- менш на ходу і їм явно є що доводити.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов