Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Турнір казка Чемпіонат Світу 2014

Турнір казка Чемпіонат Світу 2014

От і все закінчився найвеличніший турнір в футбольному світі. Закінчився на мажорній німецькій ноті!

15 июля 2014, 21:38
2

Завойовані серця

  Дуже багато сердець завоювали такі збірні як:Коста Ріка, Колумбія, Гана, Мексика, США, Алжир...та інші, далі вже на вподобання людей. Ці команди показували гру, яка змушувала наші серця битись в унісон з серцями футболістів, гру, яку вони демонстрували запам*яталась надовго і вона внесена в історію назавжди.

Турнір воротарів

  Без всяких сумнівів цей мундіаль був мундіалем воротарів. Люди, які стояли в рамках за честь своєї країни на даному ЧС2014 були просто неперевершині. Кращим з яких став Мануель Нойер, який вже не перший рік до ряду забирає звання кращого воротара світу. І він дійсно заслуговує на це , так як він працюває над собою і прогресує з кожним роком все більше!

Кращі гравці турніру

  Найкращі гравці турніру визначаються за 4 категоріями: 1) найкращий бомбардир турніру; 2) найкращий розпасовщик турніру; 3) найкращий гравець турніру ( найкорисніший з всіх збірних); 4) найкращий воротар турніру. 

  1) Накращим бомбардиром турніру- став юний талант про якого зараз шумить вся Європа та мадридський Реал вже готовий пропонувати за нього просто колосальну суму грошей. Отож мова йде про Хамеса Родрігеса, який без докорів сумління став відкриттям номер один на цьому турнірі ( а відкриттів було черезвичайно багато на даному мундіалі) Хамес здобув Золоту бутсу мундіалю, на його рахунку 6 голів і це чудовий результат. 

  2) Найкращий розпасовщик(асистент)-Хуан Куадрадо. Колумбійський гравець, який провів також дуже видовищний турнір для себе, так само як і Хамес надовго він не затримається в своєму нинішньому клубі, топ -клуби вже цікавляться даною персоною, чекаєм його в топ -клубі. 

  3) Найкращий гравець турніру визнаний - Ліонель Мессі. Важко з цим непогодитись, аргентинець провів найвидовищніший турнір в футболці збірної Аргентини, але все ж я не погоджуюсь з цим рішення(але це сугубо моя думка) тому що були футболісти, які виступали більш корисніше для своєї команди ніж аргентинець. Але зважаючи на те, що його персона разом з збірною Аргентини грала в фіналі, то звання звичайно дали за це, скоріш за все. А такі люди як Арьєн Роббен, Томас Мюллер, Хавьєр Маскерано, Неймар, Тьяго Сільва, ОЧОА та багато інших мусять довольствуватись лише словами похвали... 

  4) Найкращим голкіпером турніру став - Мануель Нойер і це звання він дійсно завоював, так як за це звання була просто неймовірна битва, але все ж Нойер став переможцем ЧС2014 і завоював звання найкращого голкіпера турніру!

Головні розчарування турніру

  Звичайно на першу сходинку виходять колишні чемпіони турніру збірна Іспанії, яка не змогла вийти з групи, що було шоком як для всіх фанатів, гравців, тренерів та для всього світу.  

  Другим розчаруванням напевно стали Бразилці, а саме їхня гра в півфіналі проти збірної Німеччини, це був просто найжахливіший матч, який є в стані збірної Бразилії, німецька збірна просто познущалась з них! Збірна Італії, яка не змогла виправдати очікувань фанатів, які передбачали їй вихід у півфінал турніру, натомість італійська збірна вмудрилась поїхати з іспанцями додому достроково! 

  Стосовно футболістів: турнір відверто провалив Маріо Балотеллі(особито я розчарувався в цій персоні як в футболісті) Фред ( це взагалі бразильський жах!) Еден Азар(який просто нічого не зміг продемонструвати на даному мундіалі) Ігор Акінфєєв( цей воротар був жахливий тут просто додати нічого)...та багато інших, але з усіх ці найбільш помітні як персони які провалили даний турнір.

Мої думки стосовно не так давно минувшого Чемпіонату Світу 2014 в Бразилії

  Цього Чемпіонату Світу ми ще скоро не зможемо забути, ну найближчих 4 роки так точно.  

  Турнір був просто найвеличнішого маштабу, його можна зрівняти з бразильськими серіалами, де все було запутано до самого кінця. На цьому ЧС було все було, все,що потрібно для справжнього футболу, це був найкращий час літа, який всі ми проводили за моніторами своїх телевізорів, комп*ютерів, планшетів і так далі...Приблизно зараз, коли вже закінчився ЧС здається, що закінчилось літо. Він був феноменальний і дай Боже, що в 2018 році ми пережили такі ж емоції як в 2014.  

  Ну і нарешті ми виспимось після багатьох безсонних ночей.