Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Голландія - Аргентина

Голландія - Аргентина

Зустрічаються абсолютно рівні команди, з однаковими недоліками, та плюсами, що ж нас чекає цікаве протистояння, а як ще може бути в півфіналі Чемпіонату світу?!

9 июля 2014, 23:40
2

 

Голландія.

    Збірна Голландії чудово проводить цей мундіаль та розбирається на своєму шляху з суперниками доволі таки впевнено. Арьєн Робен ,який є лідером команди саме на цьому ЧС2014, фантастичний турнір він проводить, так само як і цілий сезон був для нього досить хорошим, навіть не дивлячись на його пірнання, він гравець високого рівня акредитації! Надзвичайно класно виглядає атака у збірної Голландії, центр півзахисту менш класніше виглядає, ніж напад, але все ж там є футболісти високого рівня, які виступають стабільно та допомагать команді. Втрата Де Йонга - це досить таки серйозна втрата для цієї збірної, так як їм потрібен хороший руйнівник в центрі поля, яким являвся Де Йонг, але Луї ван Галь стратег ще той і я більш ніж впевнений, що він вибереться з цієї ситуації. Взагалі Ван галь На ЧС демонструє фантастичні тренерські навики, надіюсь в МЮ так само тренуватиме.  Ну а захист Голландців - це важка тема, так як там грають футболісти в яких мало досвіду та кваліфікації виступу на таких турнірах, а тим більше на таких стадіях, нервуватись вони будуть однозначно і це є найпроблемніша ділянка цього механізму Ван Галя, в який буде бити Аргентина.

 

 

Аргентина.

      Збірна Аргентини не полишає надії виграти ЧС, що цілком можливо, так як вони йдуть до цього титулу впевнено. Атакуюча ланка аргентинців - це взагалі якась фантастика, стільки атакуючих футболістів в одній збірній я ще не бачив, колись в збірній Бразилії був такий підбір нападників в 2002 році. Центр поля відповідає належному рівню. Ну а ось та сама ситуація , що й в голландців - захист. Захист збірної Аргентина бажає кращого, футболісти там досить таки хороші, але вони невпевнено виступають і це теж проблемна ланка збірної, куди буде мітити збірна Голландії!

 

 

Матч буде цікавим і напевно з великою кількістю голів, 3 гола точно буде, так як захист виглядає слабо як в однієї збірної так і в другої! Щож вангую перемогу збірної Голландії. Голандці тактично сильніше грають, ніж збірна Аргентини, так як на чолі збірної Голландії своєрідний Наполеон, який й виграє цю війну! Голландія 2-1 Аргентина.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов