Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Бразилія - Німеччина

Бразилія - Німеччина

Ну дорогі леді та джентельмени, через такі матчі варто дивитись футбол, це буде фантастика..

8 июля 2014, 23:48

Бразилія.

 

  Бразильські гравці трішки стривожені травмою свого лідера Неймара. Юний бразилець получив в фантастичному матчі як для нього так і для всієї збірної Бразилії травму, травму, яка вибиває його на тривалий час з турніру.Це без всяких сумнівів трагедія для цієї збірної, але все ж гравців багато в них є і замінити є ким, на позицію Неймара чимало бажаючих, навіть той самий Вільян, чому б ні. Велика лавка запасних у бразильців, що дозволяє їм варіювати свій стартовий склад і втрата Неймара не являється настільки болючою як її описують. Але є ще одна проблема, яка ,на мою думку, є набагато важча, ніж втрата Неймара, збірна Бразилії втратила свого капітана, що є трагедією, він найнадійніша людина в цьому складі збірної Бразилії і в найважливішому матчі цього мундіалю, тому що фінал вже не буде таким, саме в цьому матчі ми дивимось на чемпіона цього турніру і в мене навіть сумнівів немає,хто в цьому матчі переможе, той і виграє мундіаль. Але замінити Тьаго Сільву є кому, Данте ,який теж провів чудовий сезон за Мюнхенську Баварію, як говорилось раніше "обойма" гравців у збірної Бразилії більш ніж велика і вибирати є з кого. Тому втрати такого плану не мали б впливати на результат, принайні хотілося б...

 

Німеччина.

 

   Німці - це машина, яка з кожним роком стає сильнішою так як в цій країні масово з'являються молоді футболісти, саме це й є причиною їхньої фантастичної гри. Німецький експорт футболістів штампує пачками молодих талантів і це дає значну перевагу їхній збірній так як є з чого вибирати. Лавка збірної Німеччини, саме лавка напевно могла б дойти на цьому мундіалі до 1/4 стадії Чемпіонату світу причому впевнено, фантастичний підбір футболістів, німецька збірна ще тривалий час буде створювати проблеми їхнім опонентам, так само як і їх клуби! Команда Німеччини підходить до матчу в більш хороших кондиціях, аніж їх конкурент, травмованих як таких немає ( а якби були то замінити є ким) тому напевно трохи краще становище в німців, ніж в опонента.

 

  Матч ,який сьогодні проходитиме, я впевнений в тому що він буде просто неймовірним. Вибачте за жаргон, але буде м*ясо, буде рельна різня не на життя, а на смерть!       Перевага німців по фізичним кондиціям можливо й є, але не потрібно забувати, де вони грають і за кого всі вболівають, це напевно й створить умови рівносильні, команди сьогодні рівні за силами, за характером і матч буде рівним. Моя ставка більш фанатського типу, я ставлю на те, що переможе збірна Бразилії скоріш за все, що все вирішиться в 90+ хвилин матчу. Але ну ніяк не можна відрікати, що не буде серії пенальті, драматургія матчу зашкалює, він ще не почався а мурашки так і бігають по шкірі! 

А ви спорьте зі мною, погоджуйтесь, пропонуте свої прогнози;) чекаю на відгуки.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов