Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Франція - Німечинна

Франція - Німечинна

Ну ось і дійшли до стадії 1/4 фіналу Чемпіонату світу. І на цій стадії залишились тільки найсильніші команди. Але перемогти може лишень одна, тому боротьба буде запеклою...

4 июля 2014, 19:36
1

Франція.

 

   Французька збірна сповнена сподівань перемогти в цьому мундіалі, а чому б і ні. Дійсно ,зараз хороший підбір гравців в збірній, в кожній ланці присутня людина яка веде там гру: в захисті скоріш за все Рафаель Варан, так як він на цьому мундіалі грає надзвичайно добре, від молодого француза надійністю пахне, що виводить його в лідери на цій позиції. В півзахисті теж молодий талант Поль Погба, який своєю грою доводить, що ух, який він крутий в свої 21 він вже вважається зіркою своєї збірної. Ну, а в нападі Карім Бензема веде свою команду до перемог. Всі інші гравці виступають нічим не гірше, а в деяких матчах і краще, але все ж лідери вони є лідери! Збірна Франції підходить в хорошій фізичній формі до матчу і більш ніж впевнений, що морально вони готові не менш ніж фізично!

  Виграти французи можуть за рахунок індивідуальних дій їх лідерів в атаці і при щільній ланці захисту, які будуть на нівець зводити атаки суперника! В захисті французи відсиджуватись не будуть, але й в атаку летіти теж не будуть, будуть позиційні атаки, з розрахунками на швидкі, проникаючі передачі в штрафну площадку.

 

Німеччина.

 

  Збірна Німеччини- збірна, яка є напевно абсолютно тотальною збірною, в якої є не просто сильний склад, а це напевно єдина збірна в якої є 2 граючі склади, тому гравець, який виходить на заміну у цій збірній, він в рази підсилює склад збірної, тому доведення є матч проти збірної Алжиру, Шюрле вийшов і забив, з його виходом явно додала команда в нападі! Тому велика лавка запасних це доволі таки серйозний чинник на перемогу!

  Команда підходить до цього матчу в хорошій формі, без проблем в складі команд, Мюлер буде грати, тому напад команди виглядатиме вбивче. Виграти німецька збірна може за рахунок своєї тотальної гри, їхня атака немов каток, який просто знищує все на своєму шляху, але є декілька "але", збірна Алжиру докладно нам показала, що далеко не святий захист в німців і з ним можна справитись, тому футболісти збірної Франції напевно звернуть увагу на ці помилки та зможуть скористатись ними для здобуття результату.

 

  Матч нас чекає фінального маштабу, такби мовити достроковий фінал, який ми будем спостерігати в 1/4 стадії турніру. Гра буде сповнена моментами, швидкості будуть присутні, але в першій половині матчу команди будуть грати обережно, будуть боятись допускати помилок, так що голи в нас будуть в другій половині гри. Німеччина переможе, переможе саме через свою лавку запасних, гравці, які вийдуть на заміну підсилять атаку в рази і зламають французів. 2-1 перемога німців -ось мій прогноз!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов