Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/США - Бельгія

США - Бельгія

Матч, який пошумів вдосталь в інтернеті, багато було порівнянь як гравців так і тренерів цих збірних, матч повинен бути цікавим але.....

1 июля 2014, 21:47

США.

  Збірна США досить таки солідно виступає на цьому мундіалі, вибрались вони з однієї з найскладніших груп, що не може не дивувати, так як вони явно не були претендентами на прохід.

   Футболісти до матчу готові сповна, думаю часу на відпочинок вони мали вдосталь і готові до матчу. Багато відповідальності лежить сьогодні на футболістах захисного плану, так як пробиваємий захист в США, а у суперника ресурсів в атаці є вдосталь. Тому акцент на захисті сьогодні буде колосальний. Лідер збірної США повинен буде заводити гру. Лідером США, я вважаю, Демпсі так як він демонструє футбол високого гатунку і саме він проявляє лідерські якості на цьому ЧС2014! Саме він і поведе збірну США в бій за престиж та славу!

Бельгія.

  Ох, нашумівша перед початком Чемпіонату Світу збірна Бельгії, такі надії вона подавала. Зараз теж подає, але не такі вже й впевнені надії. Поки що лідери збірної посправжньому не проявили себе. Бельгійська збірна готова до матчу більш, ніж добре, так як час на відпочинок було вдосталь багато. Від бельгійців як завжди очікується атакуючий футбол з швидкими переходами з оборони в атаку флангами, які є надзвичайно небезпечними в бельгійців, особлива небезпека йде від Мертенса, та звичайно від поки не проявившого себе Едена Азара, можливо сьогодні зможе показати свою гру гравець Челсі.

 

  Гра буде тактично сильною, з багатьма єдиноборствами, перевага в центрі поля в бельгійців більша ,ніж у суперника так ,що домінування над м*ячем буде у бельгійців і володіння теж, але тотальна гра збірної США допоможе їм здобути результат. Моя ставка така буде: нічия, скоріше за все 1-1 в основний час матчу і якщо збірна США зможе залишатись спокійною ,то й в додатковий час теж, тому що дуже сильного футболісти збірної США втрачають концентрацію в кінці матчу, що ми могли спостерігати в матчі проти збірної Португалії. По пенальті виграє збірна Бельгії, так як їх воротар ну просто фантастичний і він зіграє велику роль в цій грі.