Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Греція - Коста Ріка

Греція - Коста Ріка

Напевно цей матч стане одним з найінтригуючих на ЧС2014 так як зустрічаються однакові команди, хоча Коста Ріка більш небезпечна і атакуюча команда, натомість у грецької команди чудовий захист.

29 июня 2014, 23:03
1

Греція

Збірна греції просто якимось фантастичним чином пройшла свою групу і в останьому матчі їм вдалось зробити це. Жереб для них випав начебто вдалий, але я б так не сказав. Грецькі футболісти гарні в захисті, у відборі на Чс2014 грецька збірна пропустила найменше м*ячів в своїй підгрупі! Греки будуть грати в цьому матчі скоріше за все від захисту хіба, що ми побачимо якийсь сюрприз! Команда підходить в бойовій готовності до матчу і в цілому без втрат!

Коста Ріка

Збірна Коста Ріки - це сенсація цього турніру, незважаючи нінащо. Футболісти Коста Ріки в групі смерті, так як їхня група була найважчою і до початку мундіалю костаріканцям передбачували поразку. Натомість збірна Коста Ріки стала фаворитами, з якими в групі ніхто не зміг справитись. Звичайно груповий етап забрав немало сил у футболістів збірної Коста Ріки, але все ж я б їх висунув в цьому матчі як фаворитів. Саме ця збірна буде вести гру і більшу частину свого ігрового часу проводитимуть в атаці. Збірна підходить в хорошому ігровому тонусі до матчу, втрат немає, футболісти готові.

 

Матч буде насичений моментами, гра буде цікавою хто б там що не говорив, взагалі цей ЧС2014 - це мабуть найбільш видовищний за всю його історію, лідери вилітають, аутсайдери гріються на перших місцях. В цьому матчі будуть грати велику роль помилки, тому на захист буде надзвичайно великий натиск, хто зломить оборону суперника той і виграє. Мій прогноз Коста Ріка 1-0 Греція. Греки будуть триматись добре, але все ж Коста Ріка додавить їх своїми масивними атаками!

Лучшее в блогахБольше интересных постов