Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Нідерланди - Мексика

Нідерланди - Мексика

Напевно найцікавіший матч 1/8 стадії кубку Світу. Принайні в групах своїх доволі таки впевнену гру показали як одні так і другі

29 июня 2014, 18:22
3

Нідерланди.

 

  Зараз Нідерланди- це молодь, так як на чолі цієї збірної стоїть Луї ван Галь, який залучає молодих футболістів і частіше за все він використовує молодих гравців в матчах ,аніж досвічених. Збірна Голандії- команда ,яка рознесла, знищила збірну Іспанії, тому цю збірну будуть боятись суперники і скоріше за все будуть закриватись. Натомість футболісти збірної Голандії атакуватимуть та забиватимуть так як в цій збірній є кому це зробити. Ланка захисту повинна була стати слабкою ланкою голандців, натомість ці майже нікому невідомі футболісти, в захисній ланці збірної Голандії, доволі таки впевнено виступають на даному мундіалі і подають надію на блискуче мабутнє і хороше теперішнє. Збірна Голандії до матчу підходить у хорошій формі, втрат клуб не зазнав, можна сказати повна бойова готовність.

 

Мексика. 

 

  Мексиканські футблісти дивували всіх. Той результат, якого вони здобували протягом групового турніру змушував дивитись на них, він привертав увагу і було цікаво, і залишається цікаво. Мексиканці до матчу підходять в хорошій формі, всі футболісти готові до матчу. Хотілося б підмітити, що я вірю в перемогу мексиканців тільки в тому випадку ,якщо їхній воротар буде таким як в груповому етопі так як він був фантастичним, саме він і головний тренер збірної являються ключовими людьми в цій збірній, хто б там чого не говорив.

 

  Матч Нідерланди - Мексика буде цікавішого маштабу, його дивитись буде приємно і я вірю в те, що мексиканці пройдуть далі, їхній тренер вміє мотивувати і працювати з футболістами, що зіграє ключову роль в цьому матчі і звичайно фантастичний воротар збірної Месики. Мексика виграє в серії пенальті. Так я вірю , що знову буде серія одинадцятиметрових. Скоріше за все, що Голандія з перших хвилин понесеться вперед і заб*є гола, далі вже гратимуть на куражі, а мексиканці будуть грати в контратакуючий футбол і зловлять голландців в кінці матчу на контратаці та зрівняють рахунок. А в серії одинадцятиметрових воротар збірної Мексики думаю зробить своє діло, так само як футболісти збірної Мексики.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов