Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Бразилія - Чилі

Бразилія - Чилі

Нарешті довгоочікуваний турнір вибрався з групової стадії і тепер залишились тільки найсильніші збірні, які готові битись за кожен клаптик поля на цьому турнірі!

28 июня 2014, 19:57

Бразилія

 

Бразильці фаворити не тільки цього матчу, але й всього цього турніру, домашній Чемпіонат Світу прямий шанс на його завоювання, все сприяє цьому, свої стадіони, фанів твоїх більш в рази! Клімат, до якого звикли футболісти, тому все на стороні бразильців , які будуть боротись до останнього і скоріше за все зможуть завоювати кубок ЧС 2014!Проблем як таких з складом немає, всі футболісти в тонусі і готові грати. У фантастичній формі Неймар, цей ЧС явно його, він як ніколи вдало виступає за свою збірну! Бразилія готова до матчу на всі 95% і вони переможуть сьогодні.

Чилі

 

Чилійці змусили багатьох дивитись на їхню гру стоячи, так як ця команда поклала на лопатки Чемпіонів Світу і це не може не насторожувати суперників ,які грають проти них. Чилійські футболісти - це воїни, які будуть битись на футбольному полі бою до останього подиху і віддаватись моментам від початку й до кінця! Проблеми як таких в складі чилійців немає, команда підходить в хорошому бойовому стані до матчу! 

Мій прогноз на цей матч перемога бразильців з рахунком 3-1, надзвичайно багато сил втратили чилійці в надскладній групі і вони не витримають ритм матчу, який їм завдаватиме Бразилія!