Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Південна Корея - Алжир

Південна Корея - Алжир

Прогноз на матч;)

22 июня 2014, 22:32

  Південна Корея - команда з хорошими футболістами, але на жаль не класними, що робить їх найслабшими в группі. Але раз в рік і палка стріляє, що й сталось в матчі з Росією, тому тепер, коли вже з'являються шанси на прохід з групи, так як Росія втратила очки , боротись вони будуть- це точно, а от боротись ця збірна здатна, морально, фізично, психологічно готові вони боротись і використовувати свої силні сторони в повну силу. Матч з росіянами показав, що в корейці вміють грати в атакуючий футбол і в захисті непогано дерзають, но все ж їхні проблемні ланки теж були висвітлені чим напевно й скористається збірна Алжиру! Но списувати корейців рано.

 

  Алжир. Алжирці і взагалі їхнє перебування на Чемпіонаті світу є маленьким відкриттям, тому що така збірна як Алжир трохи низька за класом, статусом та немає вона зіркових та просто гучних імен. Натомість є бійці, які готові битись за честь своєї країни, захищати її принципи в футбольному плані, вони молоді, вони голодні перемог, що мотивує їх на матчі виходити з максимальною концентрацією та віддаватись грі наповну! Малоді футболісти Алжиру подають надію, надію, що ця збірна має фантастичне майбутнє та прекрасне теперішнє.   В матчі проти збірної Бельгії , Алжир показав наскільки вони серйозні, наскільки вони сильні як в нападі, забили ж вони перші, але в захисті є певні проблеми, які головний тренер усуне в матчі проти корейців для здобуття результату. Програли алжирці бельгійцям через те ,що клас суперника був вище та це напевно давило на футболістів збірної Алжиру та дуже мало досвіду виступання на подібних турнірах, мандраж першого матчу теж був присутній! Але Алжирці більш рішучі, ніж їхній сьогоднішній суперник і характер, в футбольному плані, на порядок вище, аніж у суперника! 

 

  Тож моя ставка: перемога Алжира з рахунком 2-0, причому голи будуть забиті в другому таймі, так як Південна Корея буде грати від захисту, а Алжир буде атакувати і під масивними атаками футболісти Південної Кореї зламаються в другій половині гри!

Лучшее в блогахБольше интересных постов