Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/«Відкриті таланти, «Golden Boys» нашого часу»

«Відкриті таланти, «Golden Boys» нашого часу»

Хочеться взяти саме сезон 2013/2014. Він закінчився і приніс нам багато перемог, поразок. Багато розчарувань та багато позитивних емоцій. І саме цей сезон відкрив для нас нових, перспективних гравців, про них і буде далі мова... (Погба, Хесе Родрігес, Іско, Аднан Янузай ) моя думка що найбільш себе проявили вони, але вона в мене обгрунтована.

28 мая 2014, 23:21
4

Хочеться взяти саме сезон 2013/2014. Він закінчився і приніс нам багато перемог, поразок. Багато розчарувань та багато позитивних емоцій. І саме цей сезон відкрив для нас нових, перспективних гравців, про них і буде далі мова...(Погба, Хесе Родрігес, Іско, Аднан Янузай ) моя думка що найбільш себе проявили вони, але вона в мене обгрунтована.

Поль Погба

Гравець Ювентуса та збірної Франції, який провів доволі таки хороший й показовий сезон, з чотирьох моїх претендентів він провів найбільш сильний та найбільш впевнений сезон. В свої 21 цей молодий талановитий юнак добився перемоги в чемпіонаті Італії, я думаю, що це дорогого варто. Статистика теж не залишається осторонь Поль Погба: за 36 зіграних матчів забив 7 голів та віддав 10 гольових передач. Доволі таки вражаюча статистика, зважаючи на те, що цей ще юнак виступає в одному з найтитулованіших клубів не тільки Італії, а й світу. І натиск на його скромну персону ще сильно присутній, але вже після цього фантастичного сезону Погба вже вважається гравцем топ- рівня, хоча французу ще є багато чому вчитись.Поль Погба давно був відкритий як талантовий гравець, але саме цей созон став показовим для француза. Він завоював звання "Golden Boy" та став найсильнішим, найяскравішим футболістом на думку багатьох і саме його нагородили цим званням, яке дає великі надії, що в подальшому Поль зможе прогресувати та вирости до футболіста дійсно найвищого рівня!

Хесе Родрігес

Ось цей футболіст більш ніж здивував всіх, на нього на сезон покладались найменші сподівання і взагалі про його персону могли сказати тільки запеклі фанати мадридського Реала так як Хесе тільки цього сезону перейшов в команду з Реал Мадрид Кастіллья і не являвся він ні гравцем основи, ні навіть гравцем ротації, взагалі на початку сезону його пристально всі сватали піти з клубу або набратись більше досвіду в оренді. Але Хесе проводить в свої 21 надзвичайно показовий сезон як на перший погляд, він чудово ввійшов в гру Галактикос та показував футбол найвищого рівня, навіть круче, аніж Мората, який, я нагадаю, вже давно числиться в першій команді і неодноразово викликався до неї. 

 Хесе Родрігес за 18 ігор проведених в футболці Реала забив 5 голів та віддав 4 гольові передачі, вражаючий результат як на футболіста, який тільки перший сезон в команді та лишень адаптуєтсья до гри вищого рівня, дійсно вищого рівня, тому що не кожному дано грати за найкращий клуб Світ, за Мадридський Реал. Але був і неприємний момент, Хесе в зовсім непотрібному матчі, який вже нічого не вирішував рве собі хрестоножні м*язи і цей аспет перервав його фантастичний сезон....Але я надіюсь, що молодий та талановитий Хесе зможе повноцінно підійти вже до наступного сезону і грати на рівні, який він показував до цього, а то й на вищому!

Іско Аларкон

О, ось цей футболіст дивує своєю грою, він дійсно фанатстичний і Мадридський Реал доволі таки сильно підсилився його персоною, так як цей футболіст один з не багатьох хто вміє мислити на футбольному полі, в 22 роки це доволі таки врожаюча здатність. Да можливо будуть питання до 2 половини сезону так як Іско не настільки яскраво її провів як 1, але це лишень перший сезон і він так само як і Хесе проходить адаптацію, на нього давить все, адже натиск на футболістів Реала набагато більший, аніж на футболістів Малаги це й так зрозуміло, тому тут лишніх домислів не потрібно й шукати. Іско провів показовий та хороший сезон в Мадриді і довів, що він готовий битись за місце під сонцем, готовий битись за місце в основі Мадридського Реалу!

  Іско Алькаркон статистика цього сезону за 32 грі за Мадридський Реал забив 8 голів та віддав 7 гольових передач, що є досить вражаючим показником як для першого сезону за Мадридський клуб. Дуже хочеться, щоб він залишився в клубі і цікаво буде спостерігати за ним в наступному сезоні.

Аднан Янузай

Ну цілком можливо, що ми зараз дивимось на потомство Манчестера та майбутнього Криштіану Роналду, а чому б і ні?! Так вчитись Янузаю ще надзвичайно багато, працювати йому багато, але цей юнак ( я його дозволю так називати так як він молодший за мене) він виступає як на перший сезон досить показово і в англійському клубі знаєте натиск на гравця не менший, аніж на будь-якого іншого гравця з інших ліг. В АПЛ з Янузая виросте досить хороший та продуктивний гравець так як в АПЛ футболісти стають чоловіками, вчаться боротись до кінця і бути справжніми джентельменами футболу. Без всяких коливань можна говорити, що Янузай являється мабутнім Юнайтед і якщо Манчестер продовжить виховувати молодого бельгійця, то ми вже зараз зможемо спостерігати за висхідною зіркою Манчестер Юнайтед.

  Аднан Янузай в цьому сезоні за 27 ігор, які зіграв за Манчетер Юнайтед забив 4 гола та віддав 4 гольові передачі, що для АПЛ являється доволі таки сильним показником, який вражає. За Аднаном буде цікаво спостеріга в збірній Бельгії, в якій він вже офіційно числиться та в наступному сезоні на нього чекає новий виклик у вигляді нового тренера, якому потрібно буде багато чого доводити.

Підсумок:

  Ну і цілому для мене ці 4 футболісти були найбільш яскравими в цьому сезоні, але найбільш хочеться віддати перевагу саме Хесе, для мене цей футболіст на першому місці, за звання найкращого молодого гравця, так як його прямим конкурентом є Поль Погба, та Іско Алькаркон, тому що Янузай не відноситься до їхньої вагавої категорії, він молодший, але все ж він не поступається їм сильно. У випадку з Погба, дуже чемпіонат в Італії був простеньким цього сезону, як і сезон раніше, не було команди, яка могла показати зуби цьому Ювентусу і вони легко перемогли в Серії А. А от Іско - це явно конкурент для Хесе , так як вони з одного клубу, але Іско вже проявлений футболіст, ми його прекрасно пам*ятаємо за виступи в Малазі, яка й в Л.Ч. виступала і там Іско вже демонстрував футбол високого рівня. А от Хесе Родрігес - це щось нове, це фантастичний молодий футболіст, який явно здивував всіх і явно заявив про себе в цьому сезоні! Тому для мене переможцем являється Хесе Родрігес! А ВИ пишіть ваші думки стосовно не так давно минулого сезону 2013/2014.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов