Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/«Мадридська Війна на португальському полі бою»

«Мадридська Війна на португальському полі бою»

Ну що ж сьогодні день надзвичайний! Сьогодні день історичний при будь-яких розкладах! Фінал Ліги Чемпіонів. Сьогодні радуються всі. Сьогодні буде битва, а після битви буде свято, свято після якого будь-яка команда, яка б тільки не виграла, будь-який гравець з цих двох команд увійде в історію. Леді та джентельмени сьогодні Фінал Ліги Чемпіонів УЕФА!

24 мая 2014, 21:16
2

Передматчевий переполох:

  Дуже багато було сказано щодо цього матчу, дуже багато розкладів було. Є кадрові проблеми в обох командах і вони можуть вплинути на результат.А сьогодні результат- це найголовніше, сьогодні обидві команди будуть віддавати себе на полі як ніколи раніше.Тому цей матч важливий для двох команд рівноцінно! Мадридський Реал може завоювати своє 10 чемпіонство в цьому турнірі, що являється абсолютним рекордом серед усіх клубів світу.В свою чергу Атлетико Мадрид вперше в своїй історії потрапило в фінал Л.Ч. і не може просто прогавити такого момента для перемоги.  Можна багато чого сказати, написати, показати про цей матч, але ним хочеться просто насолодитись сповна, без всяких лишніх домислів, адже він буде фантастичним. Тому що цього фіналу чекають всі, від маленьких глядачів до глядачів похилого віку.Цей матч - історія, так як вперше зустрічаються 2 команди з одного міста.

 Особисто для мене цей матч являється більш ніж важливим, так як найдзвичайно довго Реал не вигравав Лігу Чемпіонів і мені як фану Реала хочеться цього через край. Я чудово розумію, який сьогодні суперник вийде на поле і його сил немає меж. Тому ця битва є непередбачуваною. Хто переможе сказати просто неможливо, переваги немає ні як в одних, так і в інших! Хто б там що не говорив. Так в Реала є трохи більше досвіду виступу в Єврокубках, але це фінал, фінал в якому немає місця для мандражу зовнішнього, внутрішній мандраж повинен бути тому, що тоді це просто не було б фіналом. А ось ззовні футболісти повинні бути спокійні як ніколи тому, що суперник може скористатись цим.  Отож нехай переможе найкращий Мадрид. Бажаю перемоги як першій так і другій команді, тому що той шлях, який вони пройшли - це був незабутній Єврошлях! Ми спостерігали як суперники один за одним лягали на полі бою від Мадридських гладіаторів і сьогодні в умовному Колізеї вони вирішать, хто являється переможцем в цій битві, хто повинен носити корону, а хто буде спостерігати за цим і задовільнятись 2 місцем, яке просто жаль отримати після такого важкого шляху. Тому що фінали придумали для того, щоб перемагати!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов