Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/«Нові перспективи та чого чекати від перемін»

«Нові перспективи та чого чекати від перемін»

Закінчились вже національні чемпіонат, та можна в цілому підводити підсумки. Хотілось би впершу чергу підвести підсумок таких команд як: Мілан, Манчестер Юнайтед та Барселона. Чому саме їх читаємо нижче.

21 мая 2014, 20:37
1

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД 

  Манчестер напевно давно не переживав таких важких часів, і його фанати вже забули, що це таке не потрапляти в топ-5 команд АПЛ.Після того як пішов Сер Алекс Фергюсон футболістів Манчестера неначе замінили. Але справа в тому що просто футболісти Манчестер просто не хочуть більше ні за кого іншого рвати свої жопки, за Фергюсона вони були готові це робити в любий час, а от коли тренував Моєс, цього не спостерігалось, спостерігалась байдужість, та пофігізм в деяких моментах! В чому ж справа? Напевно в тому авторитеті, який заробив собі Фергюсон з тими роками та перемогами в клубі. Цей престиж змушував вірити в нього і він став дійсно великою фігурою в цьому Манчестері. Що ж стосовно до Моєса, це було жахливо, жахливо було спостерігати за тим як футболісти без бажання виходять на поле та не готові битись і тут немає Моєса вини, просто футболісти Юнайтеда не готові були приймати будь-яких інших людей, а якщо й таке повинно було статись, то цей пост повинна була зайняти людина з великим авторитетом ( такою людиною являється Гігз) або топ менеджер, тоді можливо й Юнайтед грав набагато краще.   Ну а в новому сезоні ми побачимо новий Юнайтед, Ван Галь буде будувати новий Манчестер і можливо й Ван Галь буде будувати нову історію. По чуткам на трансфери було виділено 200 млн. євро, ця сума внушає багато надій.Я думаю що перший сезон не буде показовим і тут потрібно буде дивитись не так на результат, який буде показувати Юнайтед, а саме на те як Ван Галь буде працювати з гравцями, який він буде прививати футбол для "Червоних Дияволів", це буде цікаво!

Мілан

  Мілан провів напевно один з найгірших сезонів в своїй кар’єрі, жахливо йшла команда весь сезон практично до того моменту доки на її пост не прийшов Кларенс Зеейдорф. Саме про цю фігуру хочеться й поговорити. Зеейдорф підходить Мілану як тренер. Те як він порацював з команду півроку це було помітно по тим іграм, які команда проводила, ті трансфери які Кларенс провів в Мілані це дійсно вражаюче, прекрасні покупки здійснені наставником Мілана: Адель Таарабт - чудова аренда і Мілан повинен його викупити тому, що Адель став ключовим гравцем Мілана без всяких сумнівів, він веде свою команду, він задає в Мілані темп гри і про нього ніхто не знав до цих пір, а зараз Таарабт став досить помітною фігурою. Аділь Рамі - захисникякий внушив впевненість в захист Мілана, адже ця ланка важлива для Італійського футболу, Рамі чудово справлявся з своїми задачами. Придбання Хонди - це не було ініціативою Кларенса, тому про Хонду не писатиму, він чесно кажучи не виправдав очікувань.   Хотілося б ще відзначити як Зеейдорф працював індивідуально з футболістами, здавалось, що він вливав в них нову кров, футолісти виглядали по-новому. Найбільшу увагу він приділив Маріо Балотеллі так як це найскандальніший гравець з поганою дисципліною в Мілані, з ним Зеейдорф попрацював на славу, Балотеллі при провокаціях раніше весь час обурювався та його було легко спровокувати, на даний момент цього немає, а такого футболіста заспокоїти і змусити грати на команду важко, тому заслуга Кларенса помітна здалеку. Ну і цікаво, надзвичайно цікаво, що зможе нам запропонувати Мілан в новому сезоні, буде дуже цікаво спостерігати за цією командою та за діями Кларенса на трансферному ринку.

Барселона

   Барса провела сезон погано, для такої команди не виграти жодного трофею - це трагендія без всяких сумнівів. В мене склалось таке враження0 що спад Барселони пішов від того, що їх покинув Гвардіола, це як ситуація з Фергюсоном та Манчестером Юнайтед, вони відмовляються приймати послуги інших тренерів, спад пішов саме тоді, коли Гвардіола їх покинув. Ну і звичайно старіння ключевих гравців клуба теж є вагомою причиною. Футбол Барселони вже перестав бути космічним, вже немає того інтузіазму, немає тієї агресії, немає того бажання, голоду до перемог немає, а тренер тут грає вагому роль, саме тренер повинен задавати передматчевий запал футболістам, мотивувати їх, Мартіно ,можливо, й вмів це робити, але футболісти Барси відмовились від того футболу, який він хотів їм запропонувати і продовжували грати в свій футбол, який їм привив Гвардіола. Прихід на пост тренера Луїса Енріке - це явний виклик, тому що чи зможе він змінити менталітет команди, чи все ж він піддасться натиску і продовжить вже неефективний Барселонівський футбол. Без всяких сумнівів на ринку трансферів попрацюють вони теж і це буде цікаво. Ну, а відповіді на ці питання ми дізнаємось вже наступного сезону.   

   Надзвичайно цікаві звершення наш чекають в новому сезоні і надзвичайно цікаво чи повернуться гранди футбольного світу на колишній рівень.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов