Tribuna/Футбол/Блоги/Що по ставкам?/Система контр Д'Аламбера в ставках на спорт

Система контр Д'Аламбера в ставках на спорт

Стратегії ставок на спорт часто запозичують дієві схеми фінансового менеджменту. Особливо це стосується ефективного використання банку і визначення суми парі.

Автор — Майкл68
10 октября 2021, 19:57
Система контр Д'Аламбера в ставках на спорт

Стратегії ставок на спорт часто запозичують дієві схеми фінансового менеджменту. Особливо це стосується ефективного використання банку і визначення суми парі. Так інвестиційна система Д'Аламбера знайшла нове застосування у стратегічному плані гри на ставках. Оригінальна система передбачає зменшення суми наступної ставки після успішної угоди, і збільшення при програшній. В беттінгу використовують модернізовану версію стратегії.

Що таке система контр Д'Аламбера?

Сама назва говорить про те, що схема абсолютно протилежна початковій версії. Суть системи контр Д'Аламбера полягає у підвищенні суми ставки після виграшу, і понижені після програшу. Така тактика дозволяє зберегти банк при серії програшів. Спочатку гравець визначає суму ставки і крок. Наприклад, крок 10, а на парі виділено 100 гривень. У разі виграшу, сума наступної ставки збільшується на 10 грн (100+10=110). Якщо ж ставка програла, то наступного разу ставимо 90 грн (100-10).

Особливості стратегії контр Д'Аламбера

Дана стратегія працює на дистанції, тому її використання не дозволить швидко примножити банк. Для гри по системі контр Д'Аламбера необхідно вибирати ринки рівних шансів – ставки на події, де ймовірність виграшу максимально наближена до 50%. Схема приносить вигоду при грі на коефіцієнтах 2,00-3,00. Високі котирування важливі, адже гра по даній стратегії на нижчих кофах неефективна. При ставках на нижчі коефіцієнти, система не працює. Початківцям не рекомендується використовувати дану стратегію, адже малодосвідченим гравцям важко правильно підібрати ставки з високими коефіцієнтами.

Гра по системі контр Д'Аламбера

Для експерименту беремо базову ставку 10 грн, і визначаємо крок 2 грн. Вирішили зробити 10 ставок по системі контр Д'Аламбера. Перше парі заключили на ТБ 2,5 в товариській зустрічі Осасуна-Алавес з коефіцієнтом 1,92.

Ставка виграла. Збільшуємо суму, і ставимо на ТБ 1,5 в матчі чемпіонату Австралії з коефіцієнтом 1,85. Слід зазначити, що коефіцієнт невисокий для цієї стратегії, проте не будемо зловживати кофами менше 2,00.

Вигравши парі, збільшуємо суму – ставимо 14 грн на матч ФНЛ, і програємо…

Тепер зменшуємо суму, і ставимо 12 грн. Для парі обираємо матч збірної України U19 проти фінів. Ставимо на тотал менше 1 в першому таймі з коефіцієнтом 2,05.

Програли парі. Ще зменшуємо суму ставки.  Ставимо 10 грн на матч португальської Сегунди: Ріу-Аве виграє 1-ий тайм з коефіцієнтом 1,93.

Ставка не зайшла. Зменшуємося до суми 8 грн. Ставимо на ТБ 1,5 голів у першому таймі матчу Ла Ліги 2 за 2,03.

Виграємо. Піднімаємо ставку до 10 грн, і ставимо в лайві на гол в 1 таймі матчу Першої ліги України між ВПК-Агор і Кривбасом.

Ставка програла. Доводиться знизити суму парі до 8 грн. Робимо ставку на ТБ 1 в матчі Ла Ліги 2 між Картахеною і Ібіцою за 2,29.

Ставка зайшла. Піднімаємо суму до 10 грн. Ставимо в лайві на матч за 3-є місце в Лізі націй. На той момент збірна Бельгії поступалась Італії 2:0. Беремо фору бельгійців +2 за 2,36.

Червоні дияволи відквитали 1 м’яч. Ми збільшуємо суму до 12 грн, і робимо останню 10-ту ставку на ТМ 0,5 в першому таймі матчу української Першої ліги між луцькою Волинью і тернопільською Нивою.

Отже, були і виграші, і програші, але гроші в банку залишилися. За три дні гри ми зберегли банк, і трохи примножили. Наші експериментальні 10 грн на місці, плюс чистими заробили 18 грн.

Слід зазначити, що деякі ставки робилися на швидкоруч, чого робити не варто. Проте, хотілося якнайшвидше перевірити стратегію.

Переваги і недоліки стратегії контр Д'Аламбера

Для гри по даній системі не потрібен великий стартовий капітал. Фінансова тактика допомагає зберегти банкролл при тривалій серії невдач. Проте вона підходить для гравців, у яких успішні парі і невдачі чергуються по 2-3 ставки. До недоліків стратегії можна віднести невеликий вибір подій з великими коефіцієнтами, де є хороші шанси на виграш.

Висновок

Система контр Д'Аламбера працює в ставках на спорт, якщо виграші і програші гравця чергуються по 2-3 ставки. Стратегія підходить для досвідчених користувачів, які здатні якісно проаналізувати спортивні події, і підібрати найбільш ймовірні результати з високими коефіцієнтами.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов