Tribuna/Футбол/Блоги/Цей день в історії футболу/1 лютого Блекберн Роверс завдяки хет-трику Девіда Бентлі виграли у Манчестер Юнайтед

1 лютого Блекберн Роверс завдяки хет-трику Девіда Бентлі виграли у Манчестер Юнайтед

1 лютого 2006 року вінгер Блекберна Девід Бентлі став першим, хто зробив хет-трик проти Манчестер Юнайтед в Англійській Прем’єр-лізі, коли Блекберн Роверс переміг з рахунком 4:3.

Автор — Майкл68
1 февраля 2022, 13:32
1
1 лютого Блекберн Роверс завдяки хет-трику Девіда Бентлі виграли у Манчестер Юнайтед

1 лютого 2006 року вінгер Блекберна Девід Бентлі став першим, хто зробив хет-трик проти Манчестер Юнайтед в Англійській Прем'єр-лізі, коли Блекберн Роверс переміг з рахунком 4:3.

Це був перший матч Бентлі як офіційного гравця Блекберна - він підписав контракт з ними напередодні, провівши в команді першу половину сезону на правах оренди з Арсеналу. Граючи вдома перед аудиторією у 25 500 глядачів, він відсвяткував цей крок, вивівши Роверс уперед на 35-й хвилині. Девід завершив штрафний удар, який воротар червоних дияволів Едвін ван дер Сар відбив у поперечину.

Нападник Юнайтед Луї Саха відповів на 37-й хвилині, але вилучення Ріо Фердинанда дозволило Бентлі подвоїти рахунок через чотири хвилини. Роверс збільшив перевагу до 3:1 перед перервою, коли Лукас Ніл реалізував пенальті на 45-й хвилині. Потім, на 56-й хвилині, Роббі Севідж знайшов Бентлі без опіки у карному майданчику Юнайтед. Вінгер скористався шансом, зробивши перший хет-трик проти Юнайтед після того, як Девід Бейлі з КПР зробив це в січні 1992 року, коли найвищий дивізіон все ще називався Першим Дивізіоном.

Гравець Манчестера Рууд ван Ністелрой, який вийшов на заміну у другому таймі, забив власний дубль на 63-й та 68-й хвилинах, але гра закрилася, коли арбітр Філ Дауд видалив Фердинанда на 88-й хвилині - перша червона картка у кар'єрі Фердинанда. Друга жовта картка була отримана за кидок на Севіджа, в результаті чого валлієць отримав поріз на гомілці.

Перемога стала другою для Блекберна над МЮ. Роверс фінішували на шостому місці, а Юнайтед - на другому. Бентлі покинув Блекберн у 2008 році, перейшовши в Тоттенхем.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты