Tribuna/Бокс/Блоги/Пропаганда/Пропаганда і її піарники

Пропаганда і її піарники

Рашизм пішов іншим шляхом і кописні ідіоти йому допомагають

Блог — Пропаганда
Автор — Гайдамака
11 января 2020, 20:29
1

Чергові прояви уподобань "українського героя" Ломаченка знову привернули увагу до проблеми пропаганди в умовах війни.Насправді це стоїть в одному ряді з обіймами, піаром славянського братства, формою ржд на любительських турнірах і інших подібних речах.

Аморфність так званих "журналістів" та адептів мертвої тези "спорт поза політикою" знову боляче вдарила по тих хто боронить Україну від рашистської навали. Всеядність нашого соціума та толерантність до таких персонажів як Усик та Ломаченко, дозволяє росії і далі використовувати мяку силу для експансії в нашу державу.В часи зеленої реальності пропагандисти різної масті знову широко розправили крила та повели черговий наступ на цінності, правду та українську ідентичність.

"Ми за мир" читає графоманського віршика боксер і частина волає "Уряяя". Проблема в тому, що за мир на рашистських правилах та умовах. "За мир" ціною тисячі життів тих хто повстав проти цієї орди і пішов захищати право на власну державу, власну церкву, власну історію. Зрештою за право мати вибір.Не маючи можливість використовувати сильнішу збройну агресію рашисти вдались до інших методів: стратегії "мижебратья", русифікації і т.д.І з задоволенням використовують для цього наших "корисних ідіотів",які піарять персонажів: які ідуть в "рашу годувати сімю", які вважають, що ми напали на Донбас, які постять "вежливих людей", які базарять "Крим це Крим" і т.д.

Пропаганда рулить. Постулат "спорт поза політикою" похерив ще Гітлер в 1936 і повторив яскраво Путін в 2014, а наші рупори продовжують пхати в маси цю мантру. Про це добре написано тут: https://24tv.ua/sport/ukrayinski_sportsmeni_mizh_patriotizmom_i_groshima_n1261668/amp.І

нформаційна гігієна щодо попогандистів та персонажів яких вони піарять має працювати. Суспільство повинно оздоровлюватись. Інакше дурман рашизму буде отруювати життя українців і далі.

Робіть висновки.