Tribuna/Футбол/Блоги/Жменя футболу/Французьке інкогніто

Французьке інкогніто

Неперевершена гра та ряд красивих й непростих голів; 19 голів у 23 матчах Прімери і ще 4 у груповому етапі Ліги Чемпіонів та один, в деякій мірі, масштабний скандал. Скандал, через який всі вищезгадані успіхи просто відходять на задній план, адже тебе відсторонюють від матчів збірної, за яку ти мріяв грати ще з дитинства та в якій ти віддавав всього себе, пройшовши всі вікові категорії. Можливо Карім Бензема ще зіграє на Євро, якщо суд визнає його невинним, однак, що, як навпаки? Мабуть, найкращий сезон у своїй кар’єрі проводить нападник мадридського Реалу: нарешті француз спіймав стабіл...

Автор — Pashka.12
11 февраля 2016, 18:00
1

Неперевершена гра та ряд красивих й непростих голів; 19 голів у 23 матчах Прімери і ще 4 у груповому етапі Ліги Чемпіонів та один, в деякій мірі, масштабний скандал. Скандал, через який всі вищезгадані успіхи просто відходять на задній план, адже тебе відсторонюють від матчів збірної, за яку ти мріяв грати ще з дитинства та в якій ти віддавав всього себе, пройшовши всі вікові категорії. Можливо Карім Бензема ще зіграє на Євро, якщо суд визнає його невинним, однак, що, як навпаки?

Мабуть, найкращий сезон у своїй кар'єрі проводить нападник мадридського Реалу: нарешті француз спіймав стабільність, а до неї додалась ще й чудова реалізація моментів, яка, відверто кажучи, в останні роки не була високою. Карім став не те, що виходити з тіні свого партнера та головної зірки вершкових, Кріштіану Роналду, а навіть наближатись до його показників. Звісно й португалець перебуває не в найкращій формі, однак заслуг Бензема неможливо не відмітити. Гра француза стала якіснішою, він почав краще рухатись на полі та зрештою  змусив закрити роти критикам, які так довго переслідували його попередні роки. 

Хоча й сексуальний скандал набрав багато шуму у всій Франції, їхні учасники не мають якоїсь ворожнечі між собою. Вальбуена вирішив поступити чесно, як громадянин своєї держави, переживаючи за свій статус. Та й в цій ситуації його можна легко зрозуміти - він став жертвою. Парадоксально, але й Бензема, виходить, хотів якнайкраще для свого партнера по команді. Після всіх баталій обидва футболісти розповіли, що готові тренуватись та грати один з одним на футбольному полі, однак Федерація футболу Франції поки що на час закрила їм ворота до збірної. От тут і виникають запитання. 

Якщо замінити Вальбуена є ким, то хто ж замінить Бензему, який перебуває у феноменальній формі та за словами колишньої зірки збірної Франції, Зінедіна Зідана, зараз є гравцем найвищого калібру...

Олів'є Жіру, який має досвід цього року у матчах зі справді сильними командами не демонструє якоїсь високої результативності. Крім цього, він грає у країні, де один з найщільніших графіків. Саме через це не раз піддавалась критиці збірна Англії після останніх провальних років на міжнародній арені. У Бензема ж залишились матчі тільки у Чемпіонаті та Лізі Чемпіонів - напевно найідеальніший варіант перед Євро.

Андре-П'єр Жиньяк, мабуть, теж ненайкращий варіант. Сьогодні він грає у Мексиці, де можливо і хороший графік, однак не такий рівень. Як грати зі справді сильними колективами вихованець Лор'яна, здається, забув; та й сказати, що він перебуває у якійсь хорошій формі також не можна.

Непогано вже от другий рік підряд показує себе Александр Ляказетт. Щоправда Лігу Чемпіонів його Ліон провалив (на рахунку Александра 2 забиті м'ячі); у чемпіонаті справи кращі - 10 голів. Безумовно весь свій талант показати завадила травма, однак і у важливих матчах бувало губився. Бракує ще й виступів у матчах за збірну. Все ж непоганий варіант для Дідьє Дешама, але й ненайкращий.

І тільки Грізманн більш менш якось може замінити Бензему. Антуан забив 12 м'ячів в Прімері та ще 4 у Лізі Чемпіонів, що дещо наближає його до показників Бензема. Та й тактика Атлетіко дещо відрізняється від королівського клубу. Матрацники не грають у такий видовищний футбол, здебільшого забиваючи 1-2 м'ячі, після чого засідають в оборону, що не дозволяє французу забивати так багато. Однак з роботою, поставленою на нього, він справляється ідеально і показник реалізації теж залишається високим.

У випадку визнання Бензема винним, Гальські півні, які мають чудовий склад у всіх лініях, втратять одну із найголовніших складових, яка відповідає за голи. Причому, у цьому сезоні відповідає досить таки якісно. І можна говорити з впевністю, що така втрата значно знизить шанси на перемогу  у фінальній частині домашнього Євро.

Примітка: Матьє Вальбуена звернувся до поліції після того, як Карім Бензема подзвонив до нього і розповів, що до нього звернулась людина, яка має відео, де Матьє займається сексом з жінкою легкої поведінки. Невідомий вимагав у Матьє гроші за те, щоб не поширити це відео у Мережі та ЗМІ.

Наразі поліція затримала 3 шантажистів, які зараз перебувають під вартою, а самого Каріма після допитів та ночі, проведеної у в'язниці, відпустили на волю. Слідство продовжує тривати.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Дорогу молодим
21 марта 2016, 21:10
Пори року
2 марта 2016, 01:36
2
В тіні
21 февраля 2016, 13:45
1
Французьке інкогніто
11 февраля 2016, 18:00
1
Початок нової епохи?
12 января 2016, 17:56
Все посты