Tribuna/Футбол/Блоги/Half Time/Дніпровські ігри

Дніпровські ігри

Блогер футбольного YouTube-проекту «Half Time» про поразку одного «Дніпра» та перемогу іншого.

Блог — Half Time
Автор — Half Time
22 апреля 2018, 23:36
2
Дніпровські ігри

Блогер футбольного YouTube-проекту «Half Time» про поразку одного «Дніпра» та перемогу іншого.

Дніпряни Поклонського вирушили до Харкова, аби влашутувати «вендету» на ОСК «Металіст». До цього «синьо-біло-блакитним» жодного разу не вдавалося зачепитися за очки в матчах проти свого запеклого опонента в новітній для себе історії. Створити сенсацію і відкинути харків'ян у боротьбі за першу сходинку у наших хлопців не вийшло і на цей раз.

Гості мали проблеми кадрового характеру. Через дискваліфікацію матч з «Металістом-1925» пропускали захисник Киричук та хавбек Войтиховський. У той же час, в атакуючу зону повернувся Дмитро Вергун, якому у центральній лінії півзахисту пару склав 16-річний Арсеній Батагов.

Дебют у хлопця вийшов не найкращим. Вже на 6-й хвилині, в результаті провалу дніпряни допустили перехоплення м'яча, за яким після вдалої знижки хвацько приклався півзахисник «Металіста» Країв. М'яч гарно влетів у «дев'ятку», хоч траєкторію кінчиками пальців в стрибку намагався змінити Баштаненко.

Після забитого підопічні Олександра Іванова стали відчувати себе господарями ситуації і грали по рахунку. Правда, примудрилися після пари рейдів отримати кілька гострих моментів у відповідь. Однак, швидко виправлялися. У першому епізоді після промаху Михайленко, гол на свій рахунок записав форвард Давидов. Реальний шанс відіграти один гол під завісу першого тайму впустили дніпряни. Піддубний не зумів на дальньому куті воротарського замкнути простріл зліва від Назаренко.

Другу половину зустрічі у свій актив могли записувати гості. Мабуть, отримавши настанови від Олександра Володимировича, атакуюча ланка «Дніпра» поспішило виправляти ситуацію. Але «жовто-сині», які очікували такого завзяття від свого суперника, поспішили закритися і лише зрідка виходили розминати ноги в контратаках. Одна з таких встановила підсумковий рахунок зустрічі – 3:0. Вийшовший на заміну Скотаренко з центру штрафного в дотик переправив м'яч у сітку.

Після цього голу гра була закінчена. Єдиною його «родзинкою» ще стала новина про те, що цей поєдинок став останнім для легенди «Металіста» і частково «Дніпра» - бразильського українця Едмара. Як заявив сам хавбек, ігрову кар'єру він завершить в США, де стане гравцем, а потім тренером і частковим співвласником одного з американських професійних клубів.

Домашня гра «Дніпра-1» проти новокаховської «Енергії». Говорити, за великим рахунком, нічого. Незважаючи на те, що команда Олега Федорчука тримає третю сходинку у таблиці, яскравих лідерських амбіцій у них не спостерігається. Принаймні, поки. Ймовірно, не будь нового «Дніпра» у Другій Лізі, його колектив міг би боротися з «Металістом» за вихід у перший дивізіон. Але поки маємо те, що маємо.

Дніпряни вийшли тим же складом, що і на матч з «Динамо». Зміни торкнулися тільки позиції правого захисника – замість Бровченко вийшов Сафронов і атакувального півзахисника – Чегурко замінили на Мемешева.

Весь поєдинок гостроту створювали виключно господарі, але проблема реалізації і злагодженості в командних діях все ще дають про себе знати. Гол вдалося провести силами Мемешева і Сніжко на 66-й хвилині, коли перший вдало прострілив на другого.

Після пропущеного гості з Нової Каховки трохи активізувалися, але їх зусиль не вистачило для того, щоб нав'язати боротьбу і зачепитися за нічийний результат. Таким чином, СК провів черговий матч і на крок наблизив себе до виконання завдання на сезон.

Підписуйтеся на канал «Half Time» у YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCS7QGHGw1jUzPOuPjPsRZDQ 

Також, ми маємо власний проект під назвою "FOOTBALLINSIDE", що висвітлює цікаві новини європейського та світового футболу - https://www.youtube.com/channel/UCEs4_kZfZbSNfwHrAxzOeFQ 

Андрій Замковий

Другие посты блога

Фінішна пряма
4 мая 2018, 14:57
Важкий тиждень
29 апреля 2018, 17:20
Дніпровські ігри
22 апреля 2018, 23:36
2
Переможна хода
8 апреля 2018, 23:05
5 голів у двох матчах
31 марта 2018, 16:53
Останній ривок
29 марта 2018, 16:45
6
Битва заради битви?
29 марта 2018, 15:53
Два «Шахтаря» у Римі
14 марта 2018, 14:53
Все посты