Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна Солянка/Караваєв у «Динамо»: ситуація з трьох сторін

Караваєв у «Динамо»: ситуація з трьох сторін

Футболіст луганської «Зорі» Олександр Караваєв незабаром приєднається до київського «Динамо». Сума трансферу може скласти приблизно 1,25 мільйони євро. Цей перехід викликає неоднозначні реакції: частина вболівальників позитивно відноситься до переходу, інша ж – має певні побоювання щодо майбутньої ігрової практики гравця збірної України. І справді, спочатку можна оцінити цей трансфер виключно як вдалий для обох сторін, але все ж присутнє відчуття хвилювання, що цей перехід може бути не таким вже і вдалим. Тому, як говорив Олег Володимирович Блохін «будем...

Автор — Алексей_23
2 июля 2019, 12:00
3

Футболіст луганської «Зорі» Олександр Караваєв незабаром приєднається до київського «Динамо». Сума трансферу може скласти приблизно 1,25 мільйони євро.

Цей перехід викликає неоднозначні реакції: частина вболівальників позитивно відноситься до переходу, інша ж – має певні побоювання щодо майбутньої ігрової практики гравця збірної України. І справді, спочатку можна оцінити цей трансфер виключно як вдалий для обох сторін, але все ж присутнє відчуття хвилювання, що цей перехід може бути не таким вже і вдалим. Тому, як говорив Олег Володимирович Блохін «будем разбираться». 

Олександр Караваєв  провів сезон у «Зорі» на позиції правий півзахисника, хоча в разі необхідності непогано закривав позицію правого захисника. За клуб у цьому сезоні забив 10 голів та віддав 5 асистів. Він є основним правим захисником збірної України, де на фланзі утворює зв’язку з вінгером київського «Динамо» Віктором Циганковим.

Пропоную розглянути перехід Караваєва з трьох сторін:

1. Ігор Суркіс.

Можливо Ігор Суркіс хоче створити зв’язку Караваєв - Циганков і в «Динамо. Безумовно, і на це буде цікаво подивитися, Караваєв цілком і повністю підходить під стиль гри київського клубу.

2. Олександр Хацкевич.

Мабуть, з цієї сторони ситуація виглядає не такою вже й безхмарною. На правому фланзі захисту себе спокійно відчуває Томаш Кенджора, який в цьому сезоні був безальтернативним варіантом. Майже всі матчі поляк відіграв на пристойному рівні, мало помилявся та вдало брав участь в побудові атак. Тому, Хацкевичу буде важко вибирати між двома непоганими футболістами одного рівня ( Циганков апріорі не буде гравцем ротації, тому розглядаємо лише варіант  «Караваєв – захисник). Як результат, один із гравців буде отримувати менше ігрової практики і перестане прогресувати.

3. Українські вболівальники.

Ситуація з Олександром Караваєвим буде під прицілом не тільки фанів «Динамо», а й  вболівальників збірної України.

Якщо Хацкевич обере основним захисником поляка, то фанати збірної України почнуть хейтити головного тренера київського «Динамо» за те, що він «маринує на лавці » основого правого захисника національної команди . На відміну від київського клубу, в збірній Караваєву альтернативи як такої немає.

Ой не просто буде Хацкевичу витримати такий натиск.

Звичайно все може вирішитися і без жертв. Далеко не факт, що Кенджора не покине «Динамо» під час цього трансферного вікна. Ним вже цікавилися турецькі клуби та пропонували непогані суми.

Ну або ж Хацкевич знайде якесь « соломонове рішення » і знайде місце Караваєву десь в центрі. А чому б і ні? Коли Зінченко починав грати лівого бека – всі також сміялися. Може у Олександра Миколайовича прокинеться внутрішній Гвардіола, і він зможе вирішити цю дилему.

У будь-якому випадку запасаємось попкорном та дивимось що буде далі…

Другие посты блога

Все посты